Χανιά:Υπογραφή Σύμβασης Περιφέρειας Κρήτης και Δήμου Πλατανιάς για το γήπεδο των Βουκολιών

Ημερομηνία:

Ο Δήμαρχος Πλατανιά κ. Ιωάννης Μαλανδράκης υπέγραψε την Προγραμματική Σύμβαση με την Περιφέρεια Κρήτης, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Χανίων κ.Νικολάου Καλογερή, προϋπολογισμού 600.000,00€ για την πλήρη ανακατασκευή του παραπάνω γηπέδου.

Το έργο είχε ενταχθεί στο επενδυτικό πρόγραμμα της Περιφέρειας Κρήτης 2019, με απόφαση του Περιφερειάρχη Κρήτης κ.Σταύρου Αρναουτάκη και τη συνδρομή του Εντεταλμένου Περιφερειακού Συμβούλου κ. Κυριάκου Κώτσογλου, το οποίο θα δημοπρατηθεί το επόμενο διάστημα.

Το έργο περιλαμβάνει ανακατασκευή του αγωνιστικού χώρου με τοποθέτηση χλοοτάπητα , των ηλεκτρολογικών και κτιριακών εγκαταστάσεων.

Με την ολοκλήρωση της παραπάνω ανακατασκευής, ο Δήμος Πλατανιά ολοκληρώνει ένα μεγάλο πρόγραμμα, που υλοποιεί τα τελευταία χρόνια, αναβάθμισης και δημιουργίας νέων αγωνιστικών χώρων.

Θα ακολουθήσει και η δημοπράτηση από το ΝΠΔΔ του Δήμου, για την πλήρη ανακατασκευή του Σταδίου Αλικιανού.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Reveil 12: Φεστιβάλ Ήχων και Οικολογίας 2025...

Το Φεστιβάλ Ήχων και Οικολογίας Reveil 12, που διοργανώνει...

Χανιά : Γαστρονομικός Διαγωνισμός Κρήτης «PATE...

ΜΙΑ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ LA GRANDE FINALE - Ο ΜΕΓΑΛΟΣ...

Reveil 12: Φεστιβάλ Ήχων και Οικολογίας 2025...

Το Φεστιβάλ Ήχων και Οικολογίας Reveil 12, που διοργανώνει...

Χανιά : Γαστρονομικός Διαγωνισμός Κρήτης «PATE...

ΜΙΑ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ LA GRANDE FINALE - Ο ΜΕΓΑΛΟΣ...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related