Χανιά:Βόλτα στο Κουμ Καπί η Ντόρα Μπακογιάννη

Ημερομηνία:

Η υποψήφια βουλευτής Χανίων Ντόρα Μπακογιάννη είχε την ευκαιρία να περπατήσει στην παραλιακή ζώνη του Κουμ Καπί, το μεσημέρι του Σαββάτου και να συνομιλήσει με κατοίκους και επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή.
Η κ. Μπακογιάννη συζήτησε με μέλη του Συλλόγου Επιχειρηματιών Κουμ Καπί για τα προβλήματα που τους απασχολούν, καθώς και για την επικείμενη ανάπλαση της παραλιακής ζώνης και το σχέδιο που υπάρχει για τις αλλαγές, σε μία περιοχή, που, όπως είπε, είναι από τις πιο όμορφες της πόλης των Χανίων.
Μάλιστα, δεσμεύτηκε για επιτάχυνση των διαδικασιών για την ανάπλαση, αναφορικά με την υπογραφή της δημοπράτησης του έργου, σε συνεννόηση με τον Δήμαρχο Χανίων.
Επίσης συζήτησε και για σειρά άλλων θεμάτων που αφορούν το Κουμ Καπί και σχετίζονται με την καθημερινότητα των πολιτών όπως για παράδειγμα τους χώρους στάθμευσης.
Την κ. Μπακογιάννη συνόδευαν ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΑΚ, Άρης Παπαδογιάννης, καθώς και ο πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Χανίων, Δημήτρης Βιριράκης.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Γηροκομείο Χανίων: Συγκλονίζουν οι καταθέσεις – Κατηγορίες...

Την επιδείνωση της υγείας μίας 84χρονης γυναίκας που εισήχθη...

Επιτροπή Ειρήνης Χανίων:Κάλεσμα για τη σημερινή μηχανοκίνητη...

Ούτε γη ούτε νερό στους φονιάδες των λαών! Δεν πέρασαν...

Γηροκομείο Χανίων: Συγκλονίζουν οι καταθέσεις – Κατηγορίες...

Την επιδείνωση της υγείας μίας 84χρονης γυναίκας που εισήχθη...

Επιτροπή Ειρήνης Χανίων:Κάλεσμα για τη σημερινή μηχανοκίνητη...

Ούτε γη ούτε νερό στους φονιάδες των λαών! Δεν πέρασαν...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Πάπας Φραγκίσκος: Σε κρίσιμη κατάσταση ο Ποντίφικας

Ο Πάπας Φραγκίσκος υπέστη αναπνευστική κρίση και η κατάσταση...

Με την πλάτη στον τοίχο η κυβέρνηση εν όψει συλλαλητηρίων για τα Τέμπη

Η κυβέρνηση κεντρικά έχει αποφασίσει να κρατήσει... χαμηλούς τόνους...