Χανιά: Τρία κρουαζιερόπλοια έφεραν ταυτόχρονα 3.000 επιβάτες

Ημερομηνία:

Τρεις χιλιάδες επισκέπτες κρουαζιέρας έφτασαν σήμερα στα Χανιά με τρία κρουαζιερόπλοια να δένουν σχεδόν ταυτόχρονα στο λιμάνι της Σούδας.

Παρά τον μεγάλο βαθμό δυσκολίας στην ταυτόχρονη υποδοχή των κρουαζιερόπλοιων όπως επισημαίνει σε ανάρτηση του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο πρόεδρος του νομαρχιακού λιμενικού ταμείου Δημήτρης Βιριράκης όλα κύλησαν ομαλά.

Μέχρι το τέλος του 2024 οι προβλέψεις κάνουν λόγο ότι η κρουαζιέρα στα Χανιά θα σπάσει κάθε ρεκόρ.

Ήδη όπως ενημερώνει στην ανάρτηση του ο κ. Βιριράκης έχουν σπάσει όλα τα ρεκόρ αφίξεων πλοίων και επιβατών και οδεύουμε στον αριθμό των 300.000 επιβατών και πάνω από 100.000 ατόμων πληρώματα.

Παράλληλα όπως σημειώνει ο κ. Βιριράκης στο λιμάνι της Σούδας βάση της νέας νομοθεσίας άρχισε να εφαρμόζεται δοκιμαστικά ,δειγματοληπτικός έλεγχος επιβατών και οχημάτων στην ακτοπλοΐα .

Αναλυτικά η ανάρτηση του κ. Βιριράκη:

Τρίτη 5 Νοεμβρίου σήμερα, με άφιξη τριών κρουαζιερόπλοιων στην Σουδα και 3.000 επιβάτες συνολικά. Ο βαθμός δυσκολίας της ταυτόχρονης υποδοχής τους ήταν μεγάλος αλλά όλα πήγαν άψογα , τα πλοία αναχώρησαν και νιώθουμε μεγάλη ικανοποίηση για το απόλυτα επιτυχές αποτέλεσμα .

Ήδη και ενώ έχουμε ακόμη αρκετές αφίξεις κρουαζιερόπλοιων μέχρι το τέλος του έτους , έχουν σπάσει όλα τα ρεκόρ αφίξεων πλοίων και επιβατών και οδεύουμε στον αριθμό των 300.000 επιβατών (και πάνω από 100.000 ατόμων πληρώματα)

Με βάση την νέα νομοθεσία στο λιμάνι της Σούδας άρχισε να εφαρμόζεται δοκιμαστικά δειγματοληπτικός έλεγχος επιβατών και οχημάτων στην ακτοπλοΐα .

Πηγή φωτό: Δημήτρης Βιριράκης

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση στα Χανιά

Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση στα Χανιά η οποία συνέχιζε να...

Ο Δήμος Χανίων δίνει τη λύση στο...

Δήμαρχος Χανίων, Π. Σημανδηράκης: «Ούτε μια μέρα τα Χανιά...

Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση στα Χανιά

Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση στα Χανιά η οποία συνέχιζε να...

Ο Δήμος Χανίων δίνει τη λύση στο...

Δήμαρχος Χανίων, Π. Σημανδηράκης: «Ούτε μια μέρα τα Χανιά...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Διεθνής Διάκριση Κρητικών Μαθητών Στη Ρομποτική

Την περασμένη Δευτέρα 14 Απριλίου 2025, οι ομάδες Stable...

Ηράκλειο:Σύλληψη ατόμου για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ευζωίας των ζώων συντροφιάς

Συνελήφθη αλλοδαπός για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ευζωίας των...

Δήμος Μαλεβιζίου:Την Κυριακή η 10η Γιορτή Πορτοκαλιού στο Φόδελε

Την Κυριακή 27 Απριλίου το Φόδελε φοράει τα γιορτινά...

Δήμος Γόρτυνας:Προληπτικά μέτρα για την διασφάλιση της επάρκειας του νερού άρδευσης

Ενημερώνουμε τους δημότες μας ότι, λόγω της ανομβρίας των...