Χανιά:Στήριξη από τον Δήμο στο ΔΗΠΕΘΕΚ

Ημερομηνία:

Στήριξη του ΔΗΠΕΘΕΚ ως ενός εκ των κορυφαίων φορέων Πολιτισμού της Κρήτης – Συζήτηση στο Δημαρχείο Χανίων

Εκπροσώπους από το Δ.Σ. του ΔΗΠΕΘΕΚ, καθώς και την καλλιτεχνική διευθύντρια του Θεάτρου, υποδέχτηκε στο γραφείο του στο Δημαρχείο Χανίων, το μεσημέρι της Τετάρτης 21 Οκτωβρίου 2020, ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης.
Στη συνάντηση συμμετείχαν, η πρόεδρος του Δ.Σ. Σοφία Μαλανδράκη, ο αντιπρόεδρος και Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Χανίων, Γιάννης Γιαννακάκης, ο ειδικός σύμβουλος του Περιφερειάρχη Κρήτης και μέλος του Δ.Σ., Δημήτρης Μιχελογιάννης και η Καλλιτεχνική διευθύντρια του Θεάτρου, Έφη Θεοδώρου.

Μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Χανίων, ενημερώθηκε για την πορεία του ΔΗΠΕΘΕΚ μέσα στην πανδημία, τις δράσεις που επανασχεδιάστηκαν μετά το lockdown, καθώς και τους σχεδιασμούς και τον προγραμματισμό για την προσεχή καλλιτεχνική περίοδο.

Παράλληλα, εκφράστηκε από κοινού το ζήτημα, το Θέατρο να λάβει την στήριξη που του αρμόζει, καθώς έχει αποδείξει ότι αποτελεί έναν εκ των κορυφαίων, ολοκληρωμένων φορεών Πολιτισμού όλης της Κρήτης.
Ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης τόνισε πως, “το ΔΗΠΕΘΕΚ είναι ένας από τους βασικούς πνεύμονες παραγωγής Τέχνης με παγκρήτια εμβέλεια και δικαιωματικά θα πρέπει να έχει την προσοχή που του αξίζει. Ακόμα και στις δύσκολες μέρες της πανδημίας, το Θέατρο παραμένει το πνευματικό στήριγμα της κοινωνίας και, παρά τις πρωτόγνωρες συνθήκες, καταφέρνει να επιτελεί το σημαντικό καθήκον του. Ο Δήμος Χανίων θα εξακολουθήσει να στηρίζει έμπρακτα το Θέατρο ως βασικός μέτοχός του, ώστε το ΔΗΠΕΘΕΚ να παραμείνει στην ανοδική του πορεία. Όλοι οι συμ-μέτοχοί του, θα πρέπει να διασφαλίσουμε με μεγαλύτερη δυναμική, ότι το ΔΗΠΕΘΕΚ θα συνεχίσει να «τροφοδοτεί» με πολιτισμό υψηλού επιπέδου, τους πολίτες της Κρήτης”.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Reveil 12: Φεστιβάλ Ήχων και Οικολογίας 2025...

Το Φεστιβάλ Ήχων και Οικολογίας Reveil 12, που διοργανώνει...

Χανιά : Γαστρονομικός Διαγωνισμός Κρήτης «PATE...

ΜΙΑ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ LA GRANDE FINALE - Ο ΜΕΓΑΛΟΣ...

Reveil 12: Φεστιβάλ Ήχων και Οικολογίας 2025...

Το Φεστιβάλ Ήχων και Οικολογίας Reveil 12, που διοργανώνει...

Χανιά : Γαστρονομικός Διαγωνισμός Κρήτης «PATE...

ΜΙΑ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ LA GRANDE FINALE - Ο ΜΕΓΑΛΟΣ...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Η πρώτη αναγνώριση αποζημίωσης από το Δημόσιο για παρενέργεια εμβολιασμού κατά της Covid-19

Πρόκειται για ασθενή ο οποίος προσβλήθηκε από το σπάνιο...

Επιστρέφει κανονικά στα καθήκοντα του ο γνωστός γυναικολόγος, τον οποίο είχε παύσει ο υπουργός

Το Διοικητικό Εφετείο Χανίων έκανε δεκτή την αίτηση αναστολής...

Λίπος στην κοιλιά: Ο «ένοχος» και πώς θα τον αντιμετωπίσετε

Είναι κοινό μυστικό ότι η περίμετρος της μέσης… απλώνει...

Ένωσε Κρήτη και Μακεδόνες η γιορτή του Αγίου Νικήτα στις Σέρρες

Ξεχωριστή αίσθηση από τις αναφορές του προεξάρχοντος Αρχιεπισκόπου Κρήτης...