Χανιά : Προθεσμία ενός μήνα στο υποκατάστημα της Τράπεζας Ελλάδος για να σταματήσει την παράνομη στάθμευση χρηματαποστολών στην πλατεία Αγοράς

Ημερομηνία:

Το έντονο πρόβλημα της παράνομης στάθμευσης των χρηματαποστολών μπροστά από το κτίριο της Τράπεζας της Ελλάδος στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς, συζητήθηκε σε συνάντηση του Δημάρχου Χανίων Παναγιώτη Σημανδηράκη και του Aντιδημάρχου Γιώργου Ξανθουδάκη με τον Πρόεδρο και τον Γενικό Γραμματέα του Εργατικού Κέντρου Χανίων Γιάννη Μανωλικάκη και Δημήτρη Κωνσταντουδάκη, τον Πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων (ΙΕΠΥΕΑ) Δυτικής Κρήτης Γ. Μανουσάκη, τον Διαχειριστή της ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΥ ΕΠΕ (G4S Cash Solutions) Γ. Μαυρεδάκη και τον Διευθυντή Χανίων της BRINK’S HELLAS Κ. Κομπιτσάκη.

Στη συνάντηση αναφέρθηκε ότι η τοπική διοίκηση της Τράπεζας, παρά τις επανειλημμένες οχλήσεις που έχει δεχθεί από τη δημοτική αρχή, την τροχαία αλλά και μεμονωμένους δημότες, εξακολουθεί να μην επιτρέπει στα οχήματα των χρηματαποστολών τη χρήση του ιδιωτικού χώρου στάθμευσης του καταστήματος, ώστε να αντιμετωπιστεί το κυκλοφοριακό πρόβλημα που δημιουργείται αλλά και τα ζητήματα ασφαλείας των διερχομένων.
Μετά από επικοινωνία με τον Διοικητή του Τμήματος Τροχαίας Χανίων Γιάννη Βλαχάκη, στη διάρκεια της συνάντησης, αποφασίστηκε να δοθεί προθεσμία ενός μήνα στην Τράπεζα και, αν δεν συμμορφωθεί, η Τροχαία να επιβάλει την πλήρη αποτροπή στάσης και στάθμευσης των χρηματαποστολών. Για τις αποφάσεις αυτές ενημερώθηκε ο Διευθυντής του υποκαταστήματος σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Δημάρχου.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Χανιά:Σύλληψη ατόμου με πάνω από 280 γραμμάρια...

Συνελήφθη ημεδαπός για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών...

Γηροκομείο Χανίων: Συγκλονίζουν οι καταθέσεις – Κατηγορίες...

Την επιδείνωση της υγείας μίας 84χρονης γυναίκας που εισήχθη...

Χανιά:Σύλληψη ατόμου με πάνω από 280 γραμμάρια...

Συνελήφθη ημεδαπός για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών...

Γηροκομείο Χανίων: Συγκλονίζουν οι καταθέσεις – Κατηγορίες...

Την επιδείνωση της υγείας μίας 84χρονης γυναίκας που εισήχθη...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Τέλος χρόνου με την κτηματογράφηση- Η διαδικασία για να μη χάσετε τα ακίνητα σας

Εάν δεν δηλωθούν τα ακίνητα, τότε καταλήγουν στο ελληνικό...

Εκλογές στη Γερμανία: Ποιος είναι ο Φρίντριχ Μερτς και ποια είναι η ατζέντα του

Ο Φρίντριχ Μερτς χωρίς προηγούμενη κυβερνητική εμπειρία, καλείται να...

Σκηνές τρόμου στο Ηράκλειο: Άνδρας κυκλοφορούσε γυμνός με μπαλτά και τσεκούρι!

Αναστάτωση προκλήθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής (23/2) στο Ηράκλειο,...

«Όλα για τη Ζωή μας Vita»: Ψυχοσωματικά συμπτώματα και συμπεριφορές

Ψυχοσωματικά συμπτώματα είναι αυτά που προκύπτουν λόγω διαταραχής σε...