Χανιά : Πώς φτιάχνεται το σαπούνι από στάχτη και λάδι

Ημερομηνία:

Γεμάτο με δράσεις και εμπειρίες είναι το 2ο Φεστιβάλ Εναλλακτικού τουρισμού, το οποίο διεξάγεται για δεύτερη ημέρα, στην Πλατεία Κατεχάκη στο Ενετικό Λιμάνι των Χανίων.

Το απόγευμα του Σαββάτου, ο χώρος που έχουν στηθεί τα περίπτερα, γέμισε από κόσμο και επαγγελματίες του τουρισμού, που ήθελαν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους και να ενημερωθούν γενικότερα για το κομμάτι των Εναλλακτικών μορφών τουρισμού και πως μπορούν αυτές να βοηθήσουν τους ντόπιους αλλά και τους επισκέπτες.

Με μια περιήγηση στα περίπτερα, όσοι βρέθηκαν εκεί, μπόρεσαν να ενημερωθούν για τις δραστηριότητες που γίνονται στην Κρήτη, αθλητικές και όχι μόνο, και πως μπορούν αυτές να προσελκύσουν, ανθρώπους, από κάθε γωνιά της γης που θέλουν να ξεφύγουν από τα συνηθισμένα κατά τη διάρκεια των διακοπών τους, ώστε να αποκτήσουν διαφορετικές εμπειρίες.

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της έκθεσης πραγματοποιήθηκε ενημέρωση για την παρασκευή χειροποίητου σαπουνιού με λάδι και στάχτη, ενός προϊόντος φτιαγμένο κυρίως από φυσικά προϊόντα, τα οποία προτιμά μέρος των τουριστών, και πραγματοποιήθηκε ενημέρωση για το πως αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε ως καθημερινό προϊόν υγιεινής αλλά και για θεραπευτικούς σκοπούς.

 

 

Ακόμα, οι παρευρισκόμενοι, μπόρεσαν να γνωρίσουν τις παραδοσιακές γεύσεις και τα προϊόντα της Κρητικής γης και πως μπορούν αυτά να χρησιμοποιηθούν ώστε να «ταξιδέψουν» τους επισκέπτες σε μια γευστική περιήγηση στην Κρήτη.

 

zarpanews.gr

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Στοχευμένη αστυνομική δράση πραγματοποιήθηκε στα Χανιά

Συνελήφθησαν -11- άτομα και βεβαιώθηκαν -22- παραβάσεις εκ των...

Ημερίδα με θέμα «Γερμανικές Επανορθώσεις: Μνήμη και...

Ο Δήμος Πλατανιά και η Ορθόδοξος Ακαδημία Κρήτης, συνδιοργανώνουν...

Στοχευμένη αστυνομική δράση πραγματοποιήθηκε στα Χανιά

Συνελήφθησαν -11- άτομα και βεβαιώθηκαν -22- παραβάσεις εκ των...

Ημερίδα με θέμα «Γερμανικές Επανορθώσεις: Μνήμη και...

Ο Δήμος Πλατανιά και η Ορθόδοξος Ακαδημία Κρήτης, συνδιοργανώνουν...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Πρόγραμμα Μεγάλης Εβδομάδας και Πάσχα 2025 από την Ιερά Μητρόπολη Ρεθύμνης

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΙΕΡΩΝ ΑΚΟΛΟΥΘΙΩΝ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ...

Δήμος Ηρακλείου:Πλήθος κόσμου στα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής του Χρήστου Μποκόρου

Πλήθος κόσμου στα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής του Χρήστου...