Χανιά : Κοπή κλαδιών, απομάκρυνση περιφράξεων και αδρευτικών δικτύων”

Ημερομηνία:

Ο Δήμος Πλατανιά ενημερώνει τους Δημότες του, ότι πρέπει να προβούν άμεσα (εντός 10 ημερών από τη δημοσίευση του παρόντος) στην κοπή των κλαδιών που εμποδίζουν την ασφαλή κυκλοφορία των οχημάτων και στην απομάκρυνση των περιφράξεων, των αρδευτικών δικτύων, δικτυών μόνιμης στρώσης , που βρίσκονται στην τάφρο ή στο έρεισμα των οδών και γενικότερα ότι βρίσκεται σε κοινόχρηστο χώρο, κατά μήκος των δημοτικών και αγροτικών οδών.
Διαφορετικά ο Δήμος Πλατανιά ως αρμόδια Αρχή για τη συντήρηση του δημοτικού και αγροτικού δικτύου, κατά την διάρκεια εκτέλεσης εργασιών καθαρισμού, θα προχωρήσει στην κοπή των κλαδιών και στην απομάκρυνση αντικειμένων που εμποδίζουν, χωρίς άλλη ειδοποίηση και αποζημίωση για τυχόν βλάβες και δύναται να καταλογίσει τη δαπάνη κοπής και απομάκρυνσης των κλαδιών, σε βάρος των ιδιοκτητών. Τα παραπάνω μπορούν να εκτελούν και οι πρόεδροι των Κοινοτήτων.
Τέλος γίνεται γνωστό στους παρόδιους ιδιοκτήτες, ότι η υποχρέωση της επιμέλειας της κοπή κλαδιών και η απομάκρυνση των περιφράξεων, αρδευτικών δικτύων κλπ από τις τάφρους των δρόμων, τους βαρύνει διαρκώς και ότι η διατάραξη της ασφάλειας των συγκοινωνιών στους δρόμους και στις πλατείες τιμωρείται με διοικητικό πρόστιμο τετρακοσίων (400,00) ευρώ, κατά τα άρθρα 47 & 48 του Κ.Ο.Κ., καθώς και κατά το άρθρο 290 Π.Κ., ακόμη κι αν τελέστηκε από αμέλεια.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Χανιά:Σύλληψη ατόμου με πάνω από 280 γραμμάρια...

Συνελήφθη ημεδαπός για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών...

Γηροκομείο Χανίων: Συγκλονίζουν οι καταθέσεις – Κατηγορίες...

Την επιδείνωση της υγείας μίας 84χρονης γυναίκας που εισήχθη...

Χανιά:Σύλληψη ατόμου με πάνω από 280 γραμμάρια...

Συνελήφθη ημεδαπός για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών...

Γηροκομείο Χανίων: Συγκλονίζουν οι καταθέσεις – Κατηγορίες...

Την επιδείνωση της υγείας μίας 84χρονης γυναίκας που εισήχθη...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Δημιουργείται εθνικό δίκτυο μονοπατιών και διαδρομών πεζοπορίας – Η πρόταση για την Κρήτη

Χρηματοδοτούνται με 41,22 εκατ. ευρώ 107 νέες προτάσεις. Η δημιουργία...

Τέλος χρόνου με την κτηματογράφηση- Η διαδικασία για να μη χάσετε τα ακίνητα σας

Εάν δεν δηλωθούν τα ακίνητα, τότε καταλήγουν στο ελληνικό...

Εκλογές στη Γερμανία: Ποιος είναι ο Φρίντριχ Μερτς και ποια είναι η ατζέντα του

Ο Φρίντριχ Μερτς χωρίς προηγούμενη κυβερνητική εμπειρία, καλείται να...