Χανιά:Φεστιβάλ Μαθητικής Δημιουργίας 2022

Ημερομηνία:

Φεστιβάλ Μαθητικής Δημιουργίας 2022, το οποίο διοργανώνεται από τις 5 έως τις 8 Μαΐου στο Θέατρο “Μίκης Θεοδωράκης”, σε συνεργασία με τον Δήμο Χανίων και την ΚΕΠΠΕΔΗΧ ΚΑΜ.

Το Φεστιβάλ Μαθητικής Δημιουργίας 2022, που διοργανώνουν η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων, η Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων, οι Εκπαιδευτικοί και οι Μαθητές που υλοποιούν Προγράμματα Σ.Δ., σε συνεργασία με τον Δήμο Χανίων και την ΚΕΠΠΕΔΗΧ ΚΑΜ, θα διεξαχθεί από τις 5 έως τις 8 Μαΐου στο Θέατρο Μίκης Θεοδωράκης. Παρουσίαση Προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων την Πέμπτη 5 και την Παρασκευή 6 Μαΐου 2022 ώρες 10.00-14.00 και Έκθεση Αφίσας των Προγραμμάτων έως και την Κυριακή 8 Μαΐου ώρες 10.00 -14.00 και 18.00 – 20.00.

Πρόσκληση Πρόγραμμα Αφίσα στον σύνδεσμο:

https://drive.google.com/drive/folders/1bDO5LJMuHMm-4AyaKD-29gu8FWAOH_ZE?usp=sharing

Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ σε συνεργασία με την Διεθνή Αμνηστία θα παρουσιαστεί η Εκπαιδευτική και Επιμορφωτική Δράση «Διεθνής Αμνηστία: Εγώ και Εσύ Μαζί για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα και την Περιβαλλοντική Δικαιοσύνη» στις 5 και 6 Μαΐου που περιλαμβάνει:

Α) Βιωματική δράση με παιδιά την Πέμπτη 5 και την Παρασκευή 6 Μαΐου στις 12.00

Β) Eπιμόρφωση – διαδραστική εκπαίδευση για εκπαιδευτικούς, την Πέμπτη 5 Μαΐου στις 18.00, θεωρητική παρουσίαση της ενότητας: Περιβάλλον – Ανθρώπινα Δικαιώματα – Περιβαλλοντική Δικαιοσύνη και διαδραστική εκπαίδευση με Εισηγήτριες τη Γλυκερία Αράπη, Διευθύντρια του Ελληνικού Τμήματος της Διεθνούς Αμνηστίας και τη Μαρία Νακασιάν, Υπεύθυνη Εκπαίδευσης στα Ανθρώπινα Δικαιώματα του Ελληνικού Τμήματος της Διεθνούς Αμνηστίας.

Όσοι εκπαιδευτικοί επιθυμούν να συμμετέχουν στην επιμόρφωση δηλώνουν συμμετοχή στον σύνδεσμο: https://forms.gle/UrT2AKFxPNwoJAeu6

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Συνέντευξη φορέων για την οδική ασφάλεια των...

Ο Δήμος, το Επιμελητήριο, η Τροχαία Χανίων Μαζί με...

Χανιά:Δήλωση του Γενικού Διευθυντή του Εθνικού Ιδρύματος...

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ «ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ Κ....

Συνέντευξη φορέων για την οδική ασφάλεια των...

Ο Δήμος, το Επιμελητήριο, η Τροχαία Χανίων Μαζί με...

Χανιά:Δήλωση του Γενικού Διευθυντή του Εθνικού Ιδρύματος...

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ «ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ Κ....
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related