Χανιά: Επίθεση με μπογιές στο πολιτικό γραφείο του Μανούσου Βολουδάκη

Ημερομηνία:

Επίθεση με μπογιές στο γραφείο του βουλευτή Χανίων της ΝΔ, Μανούσου Βολουδάκη, προχώρησαν άγνωστοι, κατά τη διάρκεια της νύχτας, μετά και την τοποθέτησή του για την αστυνομική επιχείρηση στην Rosa Nera.

Ο Χανιώτης βουλευτής αναφέρει σε σχετική ανάρτησή του:

«Κατά τη διάρκεια της νύχτας, οι γνωστοί «άγνωστοι», πέταξαν μπογιές στην είσοδο του πολιτικού μου γραφείου. Μεγάλο ανδραγάθημα!

Έτσι απάντησαν στην τοποθέτησή μου για την έξωση της Rosa Nera από το κτήριο της Μεραρχίας. Ούτε θα με πτοήσουν, ούτε θα με φιμώσουν οι θρασύδειλοι! Πιο δυνατά τώρα θα φωνάξω: Επιτέλους οι νόμοι εφαρμόζονται, η Ελλάδα δεν είναι ξέφραγο αμπέλι, η Δημοκρατία δεν τρομοκρατείται. (Αυτή η δήλωση τους ενόχλησε).

Δεν πτοούνται ούτε οι συνεργάτες μου, ούτε η οικογένειά μου. Οι ίδιοι «κύκλοι» πριν χρόνια είχαν σπάσει πόρτα και παράθυρα στο γραφείο μου. Και τότε δεν πτοηθήκαμε, και τότε δεν υποχωρήσαμε. Εμείς είμαστε εδώ και κινούμαστε στο φως, αυτοί κρύβονται στα σκοτάδια!».

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Κρήτη:Παράλληλες δράσεις στο πλαίσιο της έκθεσης ...

Ο Δήμος Χανίων, η Δημοτική Πινακοθήκη Χανίων και το...

Δήμος Πλατανιά : Αίτημα του Δημάρχου κ....

Θέμα: “Αίτημα του Δημάρχου Πλατανιά κ. Ιωάννη Μαλανδράκη, στην...

Κρήτη:Παράλληλες δράσεις στο πλαίσιο της έκθεσης ...

Ο Δήμος Χανίων, η Δημοτική Πινακοθήκη Χανίων και το...

Δήμος Πλατανιά : Αίτημα του Δημάρχου κ....

Θέμα: “Αίτημα του Δημάρχου Πλατανιά κ. Ιωάννη Μαλανδράκη, στην...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ο ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ κατάφερε να επιστρέψει σε τελικό Κυπέλλου Ελλάδας...

Σύσκεψη στην Πολιτική Προστασία για τον καθαρισμό των οικοπέδων

Σύσκεψη με θέμα τον καθαρισμό οικοπεδικών και λοιπών ακάλυπτων...