Χανιά:Διαδικτυακή εκδήλωση με αφορμή τα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή από την ΟΑΚ

Ημερομηνία:

«Τα σπίτια της γιαγιάς μου»

Η Ορθόδοξος Ακαδημία Κρήτης (ΟΑΚ), με αφορμή τα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή, μιας εκ των μεγαλύτερων τραγωδιών του Ελληνισμού, διοργανώνει Διαδικτυακή Ημερίδα την Τετάρτη 9 Μαρτίου 2022 και ώρα 18:00, παρουσιάζοντας το βιβλίο της κας Κορνηλίας Τσεβίκ – Μπαϊβερτιάν, με τίτλο: «Τα σπίτια της γιαγιάς μου». Κάθε σπίτι της γιαγιάς είναι σαν ένα βαγόνι τρένου, το οποίο μεταφέρει πολλούς επιβάτες, που, ως κοινωνοί μιας εποχής της Πόλης, ταξιδεύουν μέσα σε έναν άστατο κόσμο, ο οποίος δημιουργήθηκε μέσα από την πλάνη, τα όνειρα και τις αναζητήσεις των ανθρώπων της.

Στην παραπάνω εκδήλωση συμμετέχουν η κα Κορνηλία Τσεβίκ – Μπαϊβερτιάν, Εκπαιδευτικός, Συγγραφέας, ο κ. Μανώλης Κωστίδης, Δημοσιογράφος, η κα Στέλλα Χαριτάκη, Πρόεδρος Αδελφότητας Μικρασιατών Ν. Χανίων και ο Δρ Κωνσταντίνος Β. Ζορμπάς, Γενικός Διευθυντής της ΟΑΚ, Άρχων Ιερομνήμων της Α.τ.Χ.Μ.Ε. Τον συντονισμό θα έχει ο Ιωάννης Μουντογιαννάκης, Βιβλιοθηκονόμος, Επιστημονικός Συνεργάτης της ΟΑΚ.

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί από το κανάλι του Ιδρύματος στο YouTube. Το μόνο που απαιτείται είναι η σύνδεση μέσω του συνδέσμου: https://bit.ly/2J7COjq επιλέγοντας τη συγκεκριμένη εκδήλωση, που θα έχει τη σήμανση “LIVE” (Ζωντανή Μετάδοση).

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Xανιά: Αναστάτωση στον Άϊ Γιάννη για ηλικιωμένη...

Αστυνομικοί την εντόπισαν σώα και ειδοποίησαν τους συγγενείς της. Αναστάτωση...

Χανιά: Αίσιο τέλος στην εξαφάνιση του 62χρονου...

Εντοπίστηκε από την Άμεση Δράση στην συνοικία της Σπλάντζιας Τέλος...

Xανιά: Αναστάτωση στον Άϊ Γιάννη για ηλικιωμένη...

Αστυνομικοί την εντόπισαν σώα και ειδοποίησαν τους συγγενείς της. Αναστάτωση...

Χανιά: Αίσιο τέλος στην εξαφάνιση του 62χρονου...

Εντοπίστηκε από την Άμεση Δράση στην συνοικία της Σπλάντζιας Τέλος...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ποιο είναι το απόλυτο red flag για το διαζύγιο

Αυτό το red flag μπορεί να υποβόσκει για καιρό,...

Διάλεξη στο Αρχαιολογικό Μουσείο: Ο Κομμός ως λιμάνι της Εποχής του Σιδήρου

Ομιλητής θα είναι ο James Wright, Ομότιμος Καθηγητής Αρχαιολογίας...

Χειμωνιάζει ξανά στην Κρήτη – Βροχές όλη την εβδομάδα, πτώση της θερμοκρασίας

Σημαντικά ποσοστά βροχής έπεσαν τις προηγούμενες ημέρες. Περιορίζεται η αστάθεια...

Όσα πρέπει να ξέρετε για την επιστροφή ενοικίου – Οι «παγίδες» και τα κριτήρια

Τι λένε παράγοντες της αγοράς για το μέτρο της...