Αυξημένες προκρατήσεις Ολλανδών προς την Ελλάδα– Στην κορυφή η Κρήτη

Ημερομηνία:

Αισιόδοξα μηνύματα για αυξημένες προκρατήσεις τουριστών από την Ολλανδία  προς Ελλάδα το 2020, προέκυψαν στην μεγαλύτερη τουριστική έκθεση της χώρας «Vakantiebeurs 2020», στην Ουτρέχτη(15 έως 19/1), στην οποία συμμετείχε ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού. Την ίδια στιγμή, η χώρα μας αναδείχθηκε ως ο καλύτερος προορισμός διασκέδασης από την τουριστική πλατφόρμα Reisgraag.nl, επιβεβαιώνοντας την αγάπη των Ολλανδών για το ελληνικό γλέντι. (https://www.reisgraag.nl/awards/2020/)

Σύμφωνα με τον ΕΟΤ η ολλανδική αγορά ακολουθεί τα τρία τελευταία χρόνια ανοδική πορεία, με έτος ορόσημο το 2019, που έσπασε το φράγμα του ενός εκατομμυρίου Ολλανδών επισκεπτών  στη χώρα μας. Είναι επίσης η πέμπτη σε σειρά μετά το Ηνωμένο Βασίλειο, την Γερμανία, την Ιταλία και την Γαλλία σε αφίξεις για την Ελλάδα, καταδεικνύοντας το σταθερό ενδιαφέρον των Ολλανδών για ταξίδια στη χώρα μας.

Η Κρήτη παραμένει ο πρώτος αγαπημένος προορισμός τους και ακολουθεί η Κως. Για πρώτη φορά, η Ζάκυνθος πέρασε στις προτιμήσεις την Ρόδο και την Κέρκυρα. Έπονται η Σάμος, η Λέσβος, η Κεφαλονιά, η Κάρπαθος και η Χαλκιδική.

Στο περίπτερο του ΕΟΤ μετείχαν 16 συνεκθέτες, μεταξύ των οποίων οι Περιφέρειες: Βορείου Αιγαίου, Κρήτης, Ιονίων Νήσων, Νοτίου Αιγαίου, Δυτικής Μακεδονίας, Στερεάς Ελλάδας, οι Δήμοι Β. Τζουμέρκων και Ναυπλιέων και ο Οργανισμός Προβολής Χαλκιδικής.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Οι αρχαίοι Κρήτες «σκότωναν» συμβολικά τους νεκρούς...

Η συναρπαστική ανακάλυψη διεθνούς ομάδας αρχαιολόγων. Στην Κρήτη, με τα...

Κρήτη: Ο καιρός για αύριο Σάββατο 26...

Αύριο, στην Κρήτη προβλέπονται τοπικές νεφώσεις, οι οποίες αναμένεται...

Οι αρχαίοι Κρήτες «σκότωναν» συμβολικά τους νεκρούς...

Η συναρπαστική ανακάλυψη διεθνούς ομάδας αρχαιολόγων. Στην Κρήτη, με τα...

Κρήτη: Ο καιρός για αύριο Σάββατο 26...

Αύριο, στην Κρήτη προβλέπονται τοπικές νεφώσεις, οι οποίες αναμένεται...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Σπίλοι: Πότε η «αθώα» ελιά στο δέρμα γίνεται θανατηφόρα απειλή

Ενώ οι περισσότεροι σπίλοι είναι καλοήθεις, είναι σημαντικό να...

Οι αρχαίοι Κρήτες «σκότωναν» συμβολικά τους νεκρούς τους

Η συναρπαστική ανακάλυψη διεθνούς ομάδας αρχαιολόγων. Στην Κρήτη, με τα...

Πώς μπορεί η μουσική να μας κάνει πιο υγιείς;

Μελέτη της Ιατρικής Σχολής του Μαϊάμι έδειξε πως η...