Άρτα: Κατέρρευσε παιδί που βγήκε να πει τα κάλαντα – Στο χειρουργείο με εγκεφαλική αιμορραγία

Ημερομηνία:

Στήθηκε αερογέφυρα ζωής και το αγόρι μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Παίδων στην Αθήνα – Έχει ήδη υποβληθεί σε επέμβαση
Ένας 14χρονος μαθητής από την περιοχή της Άρτας δίνει μάχη για τη ζωή του, αντιμετωπίζοντας ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας την παραμονή των Χριστουγέννων.

Το παιδί είχε φύγει από το σπίτι του το πρωί για να πει τα κάλαντα, όμως λίγο αργότερα έχασε τις αισθήσεις του, καθιστώντας αναγκαία τη μεταφορά του στο Νοσοκομείο Χατζηκώστα.

Εκεί αμέσως διασωληνώθηκε από τους γιατρούς πριν μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, όπου υπεβλήθη σε επέμβαση από τους νευροχειρουργούς λόγω εγκεφαλικής αιμορραγίας.

Το μεσημέρι, με τη συνδρομή του ΕΚΑΒ, και της αστυνομίας έφτασε το ασθενοφόρο στο αεροδρόμιο Ιωαννίνων όπου αεροσκάφος του ΕΚΑΒ περίμενε να παραλάβει τον 14χρονο παιδί και αυτή αυτή την ώρα μεταφέρεται στο Νοσοκομείο Παίδων στην Αθήνα.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Υποκλοπές: Στις 5 Μαρτίου η δίκη για...

Ο δικηγόρος Ζαχαρίας Κεσσές, μίλησε στην «Κοινωνία Ώρα MEGA»...

Αλέξης Κούγιας: Σήμερα η κηδεία του, η...

Ο γνωστός ποινικολόγος πάλεψε με τον καρκίνο από το...

Υποκλοπές: Στις 5 Μαρτίου η δίκη για...

Ο δικηγόρος Ζαχαρίας Κεσσές, μίλησε στην «Κοινωνία Ώρα MEGA»...

Αλέξης Κούγιας: Σήμερα η κηδεία του, η...

Ο γνωστός ποινικολόγος πάλεψε με τον καρκίνο από το...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related