Αναβλήθηκε η δίκη για την υπόθεση της μικρής Μελίνας στο Εφετείο

Ημερομηνία:

Αναβολή για τις 23 Σεπτεμβρίου 2022 έλαβε η δίκη σε δεύτερο βαθμό για την υπόθεση του θανάτου της μικρής Μελίνας Παρασκάκη από τη Νεάπολη.

Η μικρή Μελίνα, στις 29 Δεκεμβρίου του 2015 άφησε την τελευταία της πνοή μετά από χειρουργική επέμβαση ρουτίνας στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο στο Ηράκλειο.

Η δίκη αναβλήθηκε μετά από αίτημα της πλευράς υποστήριξης της κατηγορίας λόγω παρουσίας σε άλλη δίκη.

Υπενθυμίζεται ότι στις 5 Μαρτίου 2021, το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου είχε κρίνει αθώα την αναισθησιολόγο.

Καθότι σύμφωνα με τα συμπεράσματα της έκθεσης των τριών διορισμένων γιατρών- πραγματογνωμόνων, δεν θα μπορούσε να υπάρξει κάποια ιατρική πράξη που να αναστρέψει την κατάληξη που είχε το παιδί.

Από την πλευρά του ο εισαγγελέας της έδρας, είχε επιμείνει στην πρότασή του να κριθεί ένοχη η κατηγορούμενη.

Στη συνέχεια, οι συνήγοροι της πολιτικής αγωγής (της οικογένειας Παρασκάκη) είχαν καταθέσει αίτηση στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου (και εισαγγελέα της έδρας που εκδίκασε την υπόθεση) για την άσκηση εφέσεως κατά της αθωωτικής απόφασης της αναισθησιολόγου, η οποία τελικά και ασκήθηκε περί τα μέσα Μαρτίου 2021.

ΝΙΚΟΣ ΣΓΟΥΡΟΣ / anatolh.com

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ηράκλειο: Σωματείο Εργαζομένων Επισιτισμού-Τουρισμού – Συμμετέχει στην...

Απεργιακός ξεσηκωμός την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου, για τη μαύρη...

Έτος-ρεκόρ για το Ανάκτορο της Κνωσού –...

Χρονιά ρεκόρ ήταν το 2024 για το Ανάκτορο της...

Ηράκλειο: Σωματείο Εργαζομένων Επισιτισμού-Τουρισμού – Συμμετέχει στην...

Απεργιακός ξεσηκωμός την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου, για τη μαύρη...

Έτος-ρεκόρ για το Ανάκτορο της Κνωσού –...

Χρονιά ρεκόρ ήταν το 2024 για το Ανάκτορο της...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Πάπας Φραγκίσκος: Σε κρίσιμη κατάσταση ο Ποντίφικας

Ο Πάπας Φραγκίσκος υπέστη αναπνευστική κρίση και η κατάσταση...

Με την πλάτη στον τοίχο η κυβέρνηση εν όψει συλλαλητηρίων για τα Τέμπη

Η κυβέρνηση κεντρικά έχει αποφασίσει να κρατήσει... χαμηλούς τόνους...