Αναβαθμίζονται οι αθλητικές υποδομές σε Άγιο Νικόλαο, Κριτσά και Ελούντα

Ημερομηνία:

Υπογράφηκε η σύμβαση για την προμήθεια και τοποθέτηση συνθετικού τάπητα (ταρτάν) στο γήπεδο Αγίου Νικολάου και συνθετικού χλοοτάπητα στα γήπεδα Κριτσάς και Ελούντας προς αντικατάσταση των υφιστάμενων επιστρώσεων.

Η σύμβαση υπογράφηκε μεταξύ του Δημάρχου Αγίου Νικολάου κ. Μανώλη Μενεγάκη και του εκπροσώπου της αναδόχου εταιρείας «Τσιανάκας και ΣΙΑ Ε.Ε» κ. Ευάγγελου Τσιανάκα.

Το έργο έχει προϋπολογισμό 757.020,00 ευρώ, χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ» ενώ ο χρόνος παράδοσης του, είναι εννέα μήνες από την υπογραφή της σύμβασης.

Σε δήλωση του ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Μανώλης Μενεγάκης, ανέφερε ότι πρόκειται για εργασίες που περίμενε ο δήμος και θα αναβαθμίσουν τις υφιστάμενες αθλητικές του υποδομές. 

Στόχος είναι οι αναβαθμισμένες αθλητικές εγκαταστάσεις να αποτελέσουν ένα δυνατό πόλο έλξης αθλητικών διοργανώσεων – μαθητικών αγώνων, αλλά και άθλησης της νέας γενιάς και των συμπολιτών μας.

Ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου ευχαρίστησε τον αντιδήμαρχο Αθλητισμού κ. Γιώργο Ξένο για την μέριμνα του κατά την προετοιμασία της συμβάσης όπως και τις υπηρεσίες του δήμου.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Λασίθι:Ξεκίνησαν στον Δήμο Αγίου Νικολάου οι πρώτες...

Ο Δήμος Αγίου Νικολάου με σκοπό την ενεργή συμμετοχή...

Λασίθι:Ο Παραολυμπιονίκης ποδηλασίας Νίκος Παπαγγελής με το...

Ένα ταξίδι προσφοράς θα κάνει ο Παραολυμπιονίκης ποδηλασίας Νίκος...

Λασίθι:Ξεκίνησαν στον Δήμο Αγίου Νικολάου οι πρώτες...

Ο Δήμος Αγίου Νικολάου με σκοπό την ενεργή συμμετοχή...

Λασίθι:Ο Παραολυμπιονίκης ποδηλασίας Νίκος Παπαγγελής με το...

Ένα ταξίδι προσφοράς θα κάνει ο Παραολυμπιονίκης ποδηλασίας Νίκος...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Αδερφός και πατέρας έστησαν πλεκτάνη με πλαστή διαθήκη – Πώς αποκαλύφθηκε η απάτη

To θύμα της υπόθεσης περιέγραψε πως ανακάλυψε την πλεκτάνη...

Ωραιόκαστρο: Σιδερένια πόρτα καταπλάκωσε 2χρονο παιδί την ώρα που έπαιζε

Το παιδί τραυματίστηκε στο πρόσωπο και στο κεφάλι. Ένα σοβαρό...

Διασώθηκαν 34 μετανάστες νότια της Γαύδου

Οι μετανάστες εντοπίστηκαν από drone της Frontex. Εντοπίστηκαν και διασώθηκαν...