Είναι αλήθεια; Τόσο στοίχισε το “χτίσιμο” του Ευαγγελισμού;

Ημερομηνία:

Μα είναι αλήθεια αυτό; Αναρτήθηκε στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ έγγραφο ότι για τη σφράγιση, χτίσιμο δηλαδή των παραθύρων και των εισόδων του κτηρίου της πρώην Κλινικής Ευαγγελισμού στοίχισε 37.200 ευρώ; Εργασίες που δεν της λες και πολυδάπανες αφού είδαμε, τσιμέντα, λαμαρίνες και κάτι μπλόκα. Πόσο κάνουν αυτά να αγοραστούν από μια μάντρα για να χτιστούν πορτοπαράθυρα. Και όλο αυτό με το επίσημο όριο της απευθείας ανάθεσης των 37.200 ευρώ. Μάλιστα χρήστης του facebook που συμμετείχε στην κατάληψη του Ευαγγελισμού αναφέρει σε ανάρτησή του: «Και ας φανταστούμε τώρα τι θα κοστίσει η μελέτη και ανακαίνιση… Μιλάμε για μερικά εκατομμύρια για να κάνουν το καπρίτσιο τους.

Εμείς με ανάλογο ποσό αποκαταστήσαμε την πρόσοψη, ενισχύσαμε 2 φέρουσες κολώνες του κτηρίου και αφαιρέσαμε τον σοβά από 2 πλευρές του και τον αποκαταστήσαμε με αρμολόγημα. Όλες οι εργασίες πραγματοποιήθηκαν με προσωπική εργασία συντρόφων/ισσων.Τα χρήματα τα μαζέψαμε κινηματικά με δράσεις (πάρτι, συναυλίες και συνεισφορές αλληλέγγυων) και δεν επιβαρύναμε στο ελάχιστο τον φορολογούμενο πολίτη.

Εμάς θα μας βρουν μπροστά τους καθ’ όλη αυτή την αισχρή διαδικασία που λέγεται “αξιοποίηση κτηρίου “Ευαγγελισμός”, ιδιοκτησίας Π.Κ.”.

neakriti.gr

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ηράκλειο: Χειρουργείο για τον 50χρονο – Δεν...

Σε χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε ο 50χρονος εργαζόμενος που τραυματίστηκε...

Σημεία Συνέντευξης του π. Υπουργού – Βουλευτή...

• Σε συνέχεια της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε με τους...

Ηράκλειο: Χειρουργείο για τον 50χρονο – Δεν...

Σε χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε ο 50χρονος εργαζόμενος που τραυματίστηκε...

Σημεία Συνέντευξης του π. Υπουργού – Βουλευτή...

• Σε συνέχεια της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε με τους...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ηράκλειο: Οι ξεναγοί ζητούν μέτρα τώρα στους αρχαιολογικούς χώρους

Ενώ βρισκόμαστε στην έναρξη της τουριστικής περιόδου, για μια...

Η μοναξιά «χτυπάει κόκκινο» στην Ελλάδα – Τι αποκαλύπτει πολυεθνική μελέτη

Μια νέα διεθνής μελέτη, που καταγράφει τη μοναξιά στους...

ΠΑΓΝΗ – Απόστολος Καραντάνας: Όχι στην κατάχρηση των αξονικών που ενοχοποιούνται για το 5% των καρκίνων

Οι αξονικές τομογραφίες το γνωρίζουμε όλοι, είναι ένα σημαντικό...