Αλέξης Τσίπρας από Χανιά: Έχουμε τη χειρότερη κυβέρνηση στην χειρότερη στιγμή

Ημερομηνία:

«Έχουμε τη χειρότερη κυβέρνηση τη χειρότερη στιγμή για τον τόπο. Τούτες τις δύσκολες εποχές που χρειάζεται κοινωνική προστασία, στήριξη. έχουμε μια κυβέρνηση που συνεχίζει το μεγάλο φαγοπότι εφορμώντας στον δημόσιο πλούτο, όπως ακριβώς έκαναν όταν χρεοκόπησαν τον τόπο, και ξαναπιάσαν το νήμα απ’ το 2015», δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, μετά την επίσκεψή του στην αγορά των Χανιών, απ’ όπου ξεκίνησε την περιοδεία του στην Κρήτη.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σημείωσε ότι «πάνω που βγάλαμε το κεφάλι έξω απ’ το νερό αφήνοντας το χρέος ρυθμισμένο, τα δημόσια ταμεία ισχυρά, τη χώρα έξω απ’ τα μνημόνια, ξανάρθανε να ξεκινήσουν το μεγάλο φαγοπότι του δημόσιου πλούτου με τα γαλάζια golden boys, με τις ιδιωτικοποιήσεις δημοσίων επιχειρήσεων κοινής ωφέλειας που σήμερα τις πληρώνει ο Έλληνας πολίτης και καταναλωτής».

Σχολίασε, δε, «το ότι αυτή η κυβέρνηση είναι σε αποδρομή είναι πια κοινώς αποδεκτό. Ακόμα και χτες, στο συνέδριο της ΝΔ, τα στελέχη του κυβερνώντος κόμματος έστειλαν αυτό το μήνυμα στον κ. Μητσοτάκη». Το θέμα είναι, όπως ανέφερε, «ότι όσο γρηγορότερα υπάρξει πολιτική αλλαγή τόσο το καλύτερο για τον τόπο, γιατί κάθε μέρα που περνάει οι φτωχοί γίνονται φτωχότεροι και οι πλούσιοι πλουσιότεροι και επιβαρύνεται ο δημόσιος προϋπολογισμός».

Ο κ. Τσίπρας κάλεσε «όλους τους πολίτες να δώσουν αυτό το μήνυμα της πολιτικής αλλαγής, κυρίως τους προοδευτικούς πολίτες, τους δημοκρατικούς πολίτες, εδώ από την Κρήτη κοιτίδα των δημοκρατικών αγώνων». Τους κάλεσε την ερχόμενη Κυριακή «να προσέλθουν στις κάλπες του ΣΥΡΙΖΑ, να ενισχύσουν τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, δίνοντας το μήνυμα της πολιτικής αλλαγής». «Για να επισπεύσουμε τις πολιτικές εξελίξεις και να δώσουμε προοπτική, ανάσα, ελπίδα στον τόπο με μια προοδευτική κυβέρνηση», τόνισε.

flashnews.gr

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Reveil 12: Φεστιβάλ Ήχων και Οικολογίας 2025...

Το Φεστιβάλ Ήχων και Οικολογίας Reveil 12, που διοργανώνει...

Χανιά : Γαστρονομικός Διαγωνισμός Κρήτης «PATE...

ΜΙΑ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ LA GRANDE FINALE - Ο ΜΕΓΑΛΟΣ...

Reveil 12: Φεστιβάλ Ήχων και Οικολογίας 2025...

Το Φεστιβάλ Ήχων και Οικολογίας Reveil 12, που διοργανώνει...

Χανιά : Γαστρονομικός Διαγωνισμός Κρήτης «PATE...

ΜΙΑ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ LA GRANDE FINALE - Ο ΜΕΓΑΛΟΣ...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Η πρώτη αναγνώριση αποζημίωσης από το Δημόσιο για παρενέργεια εμβολιασμού κατά της Covid-19

Πρόκειται για ασθενή ο οποίος προσβλήθηκε από το σπάνιο...

Επιστρέφει κανονικά στα καθήκοντα του ο γνωστός γυναικολόγος, τον οποίο είχε παύσει ο υπουργός

Το Διοικητικό Εφετείο Χανίων έκανε δεκτή την αίτηση αναστολής...

Λίπος στην κοιλιά: Ο «ένοχος» και πώς θα τον αντιμετωπίσετε

Είναι κοινό μυστικό ότι η περίμετρος της μέσης… απλώνει...

Ένωσε Κρήτη και Μακεδόνες η γιορτή του Αγίου Νικήτα στις Σέρρες

Ξεχωριστή αίσθηση από τις αναφορές του προεξάρχοντος Αρχιεπισκόπου Κρήτης...