Αλέξης Πατέλης: Παραιτήθηκε ο επικεφαλής του οικονομικού γραφείου του Μητσοτάκη

Ημερομηνία:

Οπως έκανε γνωστό ο Αλέξης Πατέλης θα μείνει στο γραφείο του στο Μέγαρο Μαξίμου μέχρι το τέλος του έτους
Αποχωρεί ο Αλέξης Πατέλης από τη θέση του στο τέλος του έτους και αυτό που επισήμως αναφέρεται από το Μαξίμου είναι πως ο οικονομικός σύμβουλος του πρωθυπουργού ολοκλήρωσε έναν γεμάτο κύκλο και από το νέο έτος ξεκινά έναν καινούριο.

Ανεπίσημα όμως εδώ και καιρό υπήρχαν κάποιοι ψίθυροι ότι αναμένεται ο Αλέξης Πατέλης να αποχωρήσει. Σύμφωνα με πληροφορίες το πρόσωπο που ετοιμάζεται για τη θέση του από αρχές του έτους είναι υπό επεξεργασία από τον πρωθυπουργό, και δεν αναμένονται ανακοινώσεις πριν από τη ψηφοφορία του προϋπολογισμού.

Ολη η ανάρτηση του Αλέξη Πατέλη
Πριν από πεντέμισι χρόνια, ο Πρωθυπουργός μου έκανε την εξαιρετικά τιμητική πρόταση να αναλάβω Προϊστάμενος του Οικονομικού του Γραφείου.

Το 2019, η χώρα μας ήταν ακόμα σε καθεστώς κεφαλαιακών περιορισμών. Το μεγαλύτερο οικονομικό επίτευγμα της κυβέρνησης αυτής είναι η επιστροφή στην επενδυτική βαθμίδα και στην σταθερότητα. Αυτό το επίτευγμα σηματοδοτεί την επαναφορά της χώρας μας σε ένα περιβάλλον αξιοπιστίας, ταχύρρυθμης ανάπτυξης και ευκαιριών.

Έχοντας μακρά πορεία στον ιδιωτικό τομέα, μου δόθηκε η ευκαιρία να υπηρετήσω την πατρίδα μου, κάτι για το οποίο θα είμαι για πάντα ευγνώμων.

Ενημέρωσα τον Πρωθυπουργό για την πρόθεσή μου —μετά από μια πενταετία— να ολοκληρώσω στο τέλος του έτους το έργο μου στην Προεδρία της Κυβέρνησης.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους και όλες με τους οποίους συνεργάστηκα, αλλά πάνω από όλα, εκφράζω την βαθιά μου εκτίμηση για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε ο Πρωθυπουργός και για την τιμή να συμβάλω στο μέτρο των δυνατοτήτων μου στην συλλογική κυβερνητική προσπάθεια.

Αν και έχουμε δρόμο ακόμα να διανύσουμε, η οικονομική ανάπτυξη είναι υπερδιπλάσια του ευρωπαϊκού μέσου όρου και οι μεταρρυθμίσεις που υλοποιήθηκαν οδήγησαν σε χαμηλότερη ανεργία, σημαντική μείωση του χρέους, αύξηση των επενδύσεων και ανάκτηση της αξιοπιστίας στο εξωτερικό. Το 2025 είναι πολύ διαφορετικό από το 2019.

Η πατρίδα μας έχει τεράστιες δυνατότητες, και υπό την ηγεσία του Κυριάκου Μητσοτάκη η χώρα προχωρά με σταθερά βήματα προς ένα καλύτερο μέλλον για όλους.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Μήνυμα του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ...

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, με...

Πασχαλινό έπαθλο 150.000 ευρώ από το Λαϊκό...

Το Λαϊκό Λαχείο παραμένει σε εορταστικό κλίμα και μοιράζει...

Μήνυμα του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ...

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, με...

Πασχαλινό έπαθλο 150.000 ευρώ από το Λαϊκό...

Το Λαϊκό Λαχείο παραμένει σε εορταστικό κλίμα και μοιράζει...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Τουρισμός: «Φρέναρε» τον Φεβρουάριο – Ποιοι έσωσαν την παρτίδα

Καθώς ο ελληνικός τουρισμός ετοιμάζεται να ανεβάσει ταχύτητα, τα...

Χανιά: Αίσιο τέλος στην εξαφάνιση του 62χρονου από τα Νεροκούρου

Εντοπίστηκε από την Άμεση Δράση στην συνοικία της Σπλάντζιας Τέλος...

Δήμος Ηρακλείου:Έληξε η κατάληψη της Βασιλικής του Αγίου Μάρκου

Αποχώρησαν το πρωί του Σαββάτου 26/4 από τη Βασιλική...