Αγιάστηκαν τα ύδατα στις σημαντικότερες εγκαταστάσεις νερού του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης

Ημερομηνία:

Ο καθιερωμένος «Αγιασμός των υδάτων» πραγματοποιήθηκε ανήμερα των Θεοφανίων, τη Δευτέρα 06/10/2024, στις σημαντικότερες εγκαταστάσεις νερού, του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης.

Υπό την παρουσία του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του Ο.Α.Κ., κ. Θοδωρή Νίνου, του Διευθύνοντος Συμβούλου του «Οργανισμού» κ. Άρη Παπαδογιάννη , του Δημάρχου Αμαρίου, κ. Παντελή Μουρτζανού, τοπικών φορέων αλλά και πλήθους κόσμου, αγιασμός έγινε στο Φράγμα Ποταμών, στο Αμάρι Ρεθύμνου.

Αντίστοιχες εκδηλώσεις, έλαβαν χώρα, τόσο στο Φράγμα Αποσελέμη στο Ηράκλειο, όσο και στη Λιμνοδεξαμενή Αγ. Γεωργίου στο Οροπέδιο Λασιθίου, με την συμμετοχή μελών της διοίκησης του Ο.Α.Κ. καθώς και αρκετού κόσμου.

«Γιορτάσαμε σήμερα τα Άγια Θεοφάνια, στις εγκαταστάσεις νερού που “χτυπά η καρδιά” του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτη. Οι άριστες καιρικές συνθήκες, έδωσαν την ευκαιρία σε εκατοντάδες κόσμου, να δουν από κοντά τις σημαντικότερες υποδομές του Ο.Α.Κ.. Ευχή όλων μας, είναι οι εγκαταστάσεις αυτές, το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, να γεμίσουν με νερό, ώστε το 2025 να εξελιχθεί και υδρολογικά, σε μια καλή χρονιά για την Κρήτη», ανέφερε σε δηλώσεις του, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ο.Α.Κ., κ. Άρης Παπαδογιάννης.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Συνελήφθη 39χρονος για την απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά...

Στην Αλβανία φέρεται να κρυβόταν τον τελευταίο ένα χρόνο...

Ο Πρόεδρος της ΓΣΕΕ και η Διευθύντρια...

Ο Πρόεδρος της ΓΣΕΕ και η Διευθύντρια του Ιδρύματος...

Συνελήφθη 39χρονος για την απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά...

Στην Αλβανία φέρεται να κρυβόταν τον τελευταίο ένα χρόνο...

Ο Πρόεδρος της ΓΣΕΕ και η Διευθύντρια...

Ο Πρόεδρος της ΓΣΕΕ και η Διευθύντρια του Ιδρύματος...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Συνελήφθη 39χρονος για την απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά τριών Κρητικών στο Γκάζι το 2023

Στην Αλβανία φέρεται να κρυβόταν τον τελευταίο ένα χρόνο...

Ηράκλειο:Νέα μαέστρος και συνοδός πιανίστας για τις Δημοτικές Χορωδίες του Δήμου Χερσονήσου

Στην υπογραφή της σύμβασης για Μαέστρο Δημοτικής Χορωδίας Δήμου...

Μαλεβίζι : Προσφορά ενός απορριμματοφόρου από το Δήμο Πλατανιά

Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου, Μενέλαος Μποκέας, εκφράζει τις θερμές του...