Αεροπορικά εισιτήρια στις ΗΠΑ – Εκτός από το «κύριος» και «κυρία» θα υπάρχει και το «απροσδιόριστο»

Ημερομηνία:

Τα εισιτήρια των αεροπλάνων είναι ονομαστικά και γράφουν «κύριος Τάδε» ή «κυρία Τάδε». Στις ΗΠΑ αποφάσισαν να βάλουν και άλλη μια επιλογή στο φύλο. Θα υπάρχει και το «απροσδιόριστο» ή το «άγνωστο», δεν το έχουν αποφασίσει ακόμη οι αεροπορικές εταιρίες.

Αυτές τις δύο νέες επιλογές αναμένεται να προσθέσει στα έντυπα κράτησης η Airlines for America (A4A), σύμφωνα με ανακοίνωσή της.

Πρόκειται για μία απόφαση, η οποία ελήφθη από κοινού με τη Διεθνή Ένωση Αεροπορικών Μεταφορών (IATA) που απαρτίζεται από εταιρείες όπως η American Airlines, η JetBlue, η SouthWest ή η Alaska Airlines.

Η Α4Α τονίζει: «Οι αμερικανικές αεροπορικές εταιρείες τιμούν την ποικιλομορφία και την ενσωμάτωση τόσο για τους εργαζόμενους τους όσο και για τους επιβάτες και καταβάλλουμε προσπάθειες καθημερινά για να ανταποκριθούμε στις ανάγκες όλων των πελατών»

Όμως και η Delta Air Lines, που είναι μία από μεγάλες αεροπορικές εταιρείες που δεν ανήκει στο A4A, αποφάσισε επίσης να προτείνει νέες επιλογές στους επιβάτες:

«Στο πλαίσιο των προσπαθειών μας για να ανταποκριθούμε στις ανάγκες των διαφορετικών πελατών μας προβλέπουμε να προτείνουμε μια επιλογή γένους μη-δυαδική, κατά τη διαδικασία κράτησης», αναφέρει.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Μαντόνα: Σφοδρή επίθεση εναντίον του Τραμπ –...

Η Μαντόνα ασκεί συνεχώς έντονη κριτική στον Ρεπουμπλικανό πρόεδρο...

«Ζελένσκι, υπόγραψε και χωρίς πολλά λόγια» –...

Οξύνεται η πίεση των ΗΠΑ που απαιτούν από την...

Μαντόνα: Σφοδρή επίθεση εναντίον του Τραμπ –...

Η Μαντόνα ασκεί συνεχώς έντονη κριτική στον Ρεπουμπλικανό πρόεδρο...

«Ζελένσκι, υπόγραψε και χωρίς πολλά λόγια» –...

Οξύνεται η πίεση των ΗΠΑ που απαιτούν από την...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related