Αδερφός και πατέρας έστησαν πλεκτάνη με πλαστή διαθήκη – Πώς αποκαλύφθηκε η απάτη

Ημερομηνία:

To θύμα της υπόθεσης περιέγραψε πως ανακάλυψε την πλεκτάνη του πατέρα του, ο οποίος πλέον δεν βρίσκεται στη ζωή και του γιατρού, αδελφού του.

Πατέρας και αδελφός του έστησαν ολόκληρη πλεκτάνη εμφανίζοντας πλαστή διαθήκη για να τους πάρουν όλη περιουσία.

«Δεν είναι εύκολο για κανέναν άνθρωπο να αποδεχτεί ότι ο πατέρας του σε συνεργασία με τον αδερφό του έστησαν μια ολόκληρη πλεκτάνη προκειμένου να λάβουν το 100% της περιουσίας που υπερβαίνει τις 500.000 ευρώ και άλλα περιουσιακά στοιχεία», επεσήμανε ο άνδρας μιλώντας στο MEGA.

To θύμα της υπόθεσης περιέγραψε πως ανακάλυψε την πλεκτάνη του πατέρα του, ο οποίος πλέον δεν βρίσκεται στη ζωή και του γιατρού, αδελφού του.

«Το 2016 η μητέρα μου πέθανε. Το 2020 σε ανύποπτο χρόνο και ενώ ήθελα να δηλώσω κάποια περιουσιακά στοιχεία στο Κτηματολόγιο, διαπίστωσα ότι ο πατέρας μου ποτέ δεν είχε κάνει χρήση των εξουσιοδοτήσεων που είχαμε κάνει με τον αδερφό μου ώστε να μας ορίσει ως εξ αδιαθέτου κληρονόμους της περιουσίας της μητέρας μου».

«Απευθύνθηκα στον ίδιο μου τον πατέρα, η απάντηση που πήρα ήταν ότι δεν το έχω κάνει, μιας και βρέθηκε μια διαθήκη της μαμάς. Θεώρησα αυτονόητο και υποχρέωσή μου ότι εγώ πρέπει να το ψάξω αυτό το πράγμα γιατί ήταν αδύνατο η μητέρα μου δεν θα με είχε ορίσει ως κληρονόμο της και θα άφηνε τα περιουσιακά της στοιχεία στον πατέρα μου, τον αδερφό μου ο οποίος τυγχάνει και μεγάλος γιατρός στη Χαλκίδα, καθώς επίσης και σε έναν ανιψιό της. Εμένα με έθετε εκτός με τη δικαιολογία ότι στο παρελθόν έχω λάβει ουκ ολίγες δωρεές», συμπληρώνει.

«Δεν έχουμε κάτι πια να πούμε»

Σύμφωνα με τον ίδιο:«Στον αδερφό μου απευθύνθηκα, όπως και στον πατέρα μου, τηλεφωνικά, δεν ανταποκρίθηκε κανείς. (…) Όλη αυτή η ιστορία είναι ένα βάρος στην ψυχή μου, με έχει καταρρακώσει».

Σημειώνεται πως ο πατέρας των δύο αδερφών πέθανε πριν σύντομο χρονικό διάστημα.

«Δεν έχουμε κάτι πια να πούμε μιας και η διαθήκη είναι επισήμως πλαστή και πλέον έχει προκύψει και το βούλευμα του συμβουλίου πλημμελειοδικών που τον παραπέμπει για την πλαστογραφία».

Από την πλευρά της, η δικηγόρος του καταγγέλλοντα, αναφέρει:

«Είναι τραγικό γιατί έχουμε να κάνουμε μεταξύ δύο αδελφών».

 

ΠΗΓΗ: in.gr

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ωραιόκαστρο: Σιδερένια πόρτα καταπλάκωσε 2χρονο παιδί την...

Το παιδί τραυματίστηκε στο πρόσωπο και στο κεφάλι. Ένα σοβαρό...

Συλλογικές συμβάσεις εργασίας: Καλύπτουν μόνο τρεις στους...

Η ευρωπαϊκή οδηγία συστήνει στις χώρες μέλη της Ευρωπαϊκής...

Ωραιόκαστρο: Σιδερένια πόρτα καταπλάκωσε 2χρονο παιδί την...

Το παιδί τραυματίστηκε στο πρόσωπο και στο κεφάλι. Ένα σοβαρό...

Συλλογικές συμβάσεις εργασίας: Καλύπτουν μόνο τρεις στους...

Η ευρωπαϊκή οδηγία συστήνει στις χώρες μέλη της Ευρωπαϊκής...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Η μία και μοναδική λέξη στον τάφο του Φραγκίσκου – Ο «πάπας των φτωχών» πέρασε στην αιωνιότητα

Άρχισε το λαϊκό προσκύνημα στον τάφο του ποντίφικα. Ο πάπας...

Κατά τόπους βροχές στην Κρήτη την Δευτέρα (28/4)

Αναλυτική πρόγνωση. Νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με τοπικές βροχές και...

Βούτες: Αφήνουν τα σπίτια τους λόγω των ρηγματώσεων – Με ειδικά μηχανήματα και drone θα συνεχιστούν οι έλεγχοι

"Συμπεράσματα αναμένονται μετά από ενδελεχή παρατήρηση" είπε ο πρόεδρος...

Γεύσεις και αρώματα πορτοκαλιού σήμερα στο Φόδελε

Οι πρώτες εικόνες της επιτυχημένης γιορτής. Πλήθος κόσμου συρρέει από...