Διοργάνωση δράσης «Από Παιδί σε Παιδί VI» από το Σωματείο Εθελοντών του Τοίχου της Καλοσύνης Δράμας

Το Σωματείο μας «Ο Τοίχος της Καλοσύνης Δράμας» διοργανώνει για 6η συνεχή χρονιά την πρωτότυπη και πολυαγαπημένη δράση «Από Παιδί σε Παιδί», η οποία φέτος εξελίσσεται, λαμβάνει νέες διαστάσεις και πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες Β. Ελλάδος «ΛΑΜΨΗ».

Από την 1 Σεπτεμβρίου έως και τις 13 Οκτωβρίου 2024 καλούμε μικρούς και μεγάλους να συμμετέχουν στη δράση μας προσφέροντας καινούρια επιτραπέζια παιχνίδια και παζλ για παιδιά όλων των ηλικιών, είδη ζωγραφικής (μαρκαδόρους, ξυλομπογιές, μπλοκ ζωγραφικής, νερομπογιές κτλ), είδη χειροτεχνίας (ψαλίδια, χαρτόνια, κόλλες κτλ) και είδη γραφικής ύλης τα οποία θα συλλεχθούν και θα διατεθούν στα παιδιά βρεφικής έως εφηβικής ηλικίας που στηρίζει ο σύλλογος «ΛΑΜΨΗ» και νοσηλεύονται στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «ΑΧΕΠΑ» και το Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ». Σημαντικό στοιχείο της φετινής δράσης είναι ότι συλλέγονται αποκλειστικά καινούρια και όχι μεταχειρισμένα είδη, θέλοντας να ακολουθήσουμε τις οδηγίες των ιατρών και να προστατεύσουμε την υγεία των μικρών μας φίλων αποφεύγοντας την πιθανή μετάδοση μικροοργανισμών που θα μπορούσαν να την επιβαρύνουν.

Όσοι από τον Νομό Δράμας επιθυμούν να προσφέρουν και να γίνουν κρίκοι σε αυτήν την αλυσίδα αλληλεγγύης μπορούν να παραδώσουν τη δωρεά τους στο Σπίτι του Τοίχου της Καλοσύνης, κατόπιν επικοινωνίας και ραντεβού, και σε ένα από τα 9 συνεργαζόμενα βιβλιοπωλεία και σημεία συλλογής: Βιβλιογνώση, Μανιφέστο, Μελάνι, Public, 5 παιχνίδια… και άλλα, Πυξίδα,storyland (Καλαμπάκι) και psalidixarti.gr. Όποιος επιθυμεί μπορεί, επίσης, να αφήσει τη δωρεά του στο σημείο συλλογής μας στην Αλεξανδρούπολη, το συνεργαζόμενο κατάστημα παιχνιδιών «Το Σκιουράκι».

Επιπλέον, όπως κάθε χρονιά δίνεται η δυνατότητα συμμετοχής και αποστολής δωρεάς από οποιαδήποτε άλλη πόλη της Ελλάδας ή του εξωτερικού. Για περισσότερες λεπτομέρειες αναφορικά με τη δράση και τους τρόπους συμμετοχής από άλλα μέρη της Ελλάδας και του εξωτερικού μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσα από τις δύο τηλεφωνικές γραμμές του Σωματείου: 6945233637 και 6981322003, την ηλεκτρονική μας διεύθυνση thewallofkindnessdrama@gmail.com, καθώς και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στο Facebook: Ο τοίχος της καλοσύνης – Δράμα και στο Instagram: @toixoskalosynhs_drama.

Επισυναπτόμενη θα βρείτε την αφίσα της συγκεκριμένης δράσης με σκοπό τη διευκόλυνση και εμπεριστατωμένη ενημέρωση του κοινού και των δωρητών.

Σας ευχαριστούμε πολύ εκ των προτέρων και εκφράζουμε την ειλικρινή μας ευγνωμοσύνη για τη στήριξη, την αγάπη και τον όμορφο τρόπο με τον οποίο αγκαλιάζετε κάθε δράση του Σωματείου μας. Με την πολύτιμη βοήθειά σας, θα καταφέρουμε να σκορπίσουμε χαρά και παιδικά χαμόγελα αλλά και να συνεχίσουμε να «χτίζουμε» έναν πιο όμορφο και γεμάτο καλοσύνη κόσμο.
Με εκτίμηση,
Το Σωματείο Εθελοντών του Τοίχου της Καλοσύνης Δράμας

Τα σχόλια είναι κλειστά.