Ενισχύονται οι κόκκινοι κάδοι στον Δήμο Αγίου Νικολάου

Ημερομηνία:

Ενισχύονται οι κόκκινοι κάδοι στην πόλη του Αγίου Νικολάου και σε περιφερειακά σημεία που θα επιλεγούν σύμφωνα με δήλωση του Αντιδημάρχου Καθαριότητας Αγίου Νικολάου κ. Γιώργου Βάρδα, μετά από συνεννόηση με την εταιρεία RECYCOM η οποία από το 2012, εφαρμόζει με οργανωμένο και επαγγελματικό τρόπο σύστημα ολοκληρωμένης διαχείρισης μεταχειρισμένων ειδών ένδυσης και υπόδησης.

Το συγκεκριμένο θέμα, αναμένεται να συζητηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο, ενώ από τον υπεύθυνο της εταιρείας κ. Αράπη Βαγγέλη σε συνεργασία με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο, προγραμματίζεται το επόμενο διάστημα κοινή ενημερωτική δράση για την ευαισθητοποίηση των δημοτών.

Σύμφωνα με τον κ. Βάρδα στους κόκκινους κάδους θα προστεθούν στο εξής και μωβ, όπου οι δημότες θα μπορούν ν΄ ανακυκλώνουν ρούχα, παπούτσια, τσάντες, λευκά είδη και αξεσουάρ, ενώ η σύμβαση με την συγκεκριμένη εταιρεία αναμένεται να ανανεωθεί για την ερχόμενη πενταετία.

Με αφορμή τις εορταστικές μέρες, η εταιρεία προσέφερε στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου είκοσι πέντε (δωροεπιταγές) που θα δοθούν σε ωφελούμενες οικογένειες.

Τις επιταγές παρέλαβε ο αντιδήμαρχος κ. Γ. Βάρδας και η προϊσταμένη του τμήματος περιβάλλοντος – πρασίνου κ. Μαρία Λαζαράκη.   

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Λασίθι:Πολιτιστικό Καλεντάρι Δήμου Αγίου Νικολάου

Με τον εορτασμό τριών σημαντικών ιστορικών επετείων στον Άγιο...

Λασίθι:Ημερήσια εκδρομή στα Μάταλα για τα μέλη...

Το Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας και Παιδείας Δήμου Αγίου Νικολάου...

Λασίθι:Πολιτιστικό Καλεντάρι Δήμου Αγίου Νικολάου

Με τον εορτασμό τριών σημαντικών ιστορικών επετείων στον Άγιο...

Λασίθι:Ημερήσια εκδρομή στα Μάταλα για τα μέλη...

Το Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας και Παιδείας Δήμου Αγίου Νικολάου...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Η Κρήτη του Μάνου Χατζιδάκι στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου

Η Κρήτη του Μάνου Χατζιδάκι, στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο...

Alter Ego Media: Στους δείκτες του FTSE Russell

Η Alter Ego Media εισήλθε στους δείκτες του FTSE...

Ρέθυμνο:«Εγώ κι Εσύ» Πρεμιέρα αύριο! από τον Θεατρικό Περίπλου.

Με τις ευχές της κορυφαίας Αμερικανίδας συγγραφέα Lauren Gunderson,...

Εορτολόγιο 24 Μαΐου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Σήμερα, Σάββατο 24 Μαΐου, σύμφωνα με το εορτολόγιο τιμάται...