Κ.Β.Κεφαλογιάννης:«Συνάντηση με το Σύνδεσμο Ιδιοκτητών Τουριστικών Λεωφορείων Κρήτης»

Ημερομηνία:

Ο Κωνσταντίνος Β. Κεφαλογιάννης στο πλαίσιο των επαφών που πραγματοποιεί με παραγωγικούς φορείς συναντήθηκε σήμερα με τους εκπροσώπους του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Τουριστικών Λεωφορείων Κρήτης και συγκεκριμένα με τον Στράτο Μαγκουσάκη πρόεδρο, Γιώργο Τρυπιδάκη γενικό γραμματέα και Γιάννη Κουγιουμιτζάκη ταμία στα γραφεία του Συνδέσμου και συζήτησε μαζί τους τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος.

Ο Κωνσταντίνος Κεφαλογιάννης αφού ενημερώθηκε για τα ζητήματα του κλάδου των Τουριστικών Λεωφορείων στην Κρήτη τόνισε ότι τα Τουριστικά Λεωφορεία αποτελούν ένα πολύ σημαντικό κρίκο στην τουριστική αλυσίδα της Κρήτης και επιτελούν πολύ σπουδαίο έργο στη διακίνηση των τουριστών που επισκέπτονται κάθε χρόνο το νησί μας. Είναι το πρώτο ζεστό καλωσόρισμα και ο τελευταίος αποχαιρετισμός.

Σκοπός των συναντήσεών του και της στενής συνεργασίας του με τους παραγωγικούς τομείς είναι η ενημέρωση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και η άμεση γνωστοποίησή τους στους αρμόδιους φορείς.

Όπως σημείωσε, οφείλουμε όλοι να ενσκήψουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην αντιμετώπιση και στην επίλυση των προβλημάτων του Κλάδου. Ένας κλάδος που δοκιμάστηκε ιδιαίτερα την περίοδο της πανδημίας και συνεχίζει να δοκιμάζεται, παρά τη μεγάλη τουριστική κίνηση που παρουσιάζεται φέτος, λόγω της ενεργειακής κρίσης και της αύξησης της τιμής των καυσίμων. Το έργο των Τουριστικών Λεωφορείων είναι απόλυτα συνδεδεμένο με την αύξηση στην τιμή του καυσίμου και η στοχευμένη στήριξή του Κλάδου στο κομμάτι αυτό είναι κάτι που πρέπει να τύχει ασφαλώς θετικής αντιμετώπισης από την Πολιτεία.

Συζητήθηκαν, επίσης, η εξίσωση των τελών κυκλοφορίας με τα αντίστοιχα που καταβάλλουν τα ΚΤΕΛ κάτι που αποτελεί ένα πάγιο αίτημα των Ιδιοκτητών Τουριστικών Λεωφορείων και η ένταξη του Κλάδου στο νέο αναπτυξιακό νόμο και στα νέα αναπτυξιακά προγράμματα. Κάτι που θα συμβάλλει στην περιβαλλοντική και ποιοτική αναβάθμιση των οχημάτων, καθώς ο στόλος θεωρείται ένας από τους πλέον «γερασμένους» στην Ευρωπαϊκή Ένωση ώστε να μπορέσει ο κλάδος να παρέχει ποιοτικότερες και υψηλότερες τουριστικές υπηρεσίες ανταποκρινόμενες πλήρως στις αυξημένες ανάγκες των επισκεπτών μας.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Το μήνυμα του Δημάρχου Ηρακλείου Αλέξη Καλοκαιρινού

Το μήνυμα του Δημάρχου Ηρακλείου Αλέξη Καλοκαιρινού για την...

Όλοι με τον ΟΦΗ. Μετράμε αντίστροφα για...

– Ο ΟΦΗ στον τελικό και η Κρήτη ετοιμάζεται...

Το μήνυμα του Δημάρχου Ηρακλείου Αλέξη Καλοκαιρινού

Το μήνυμα του Δημάρχου Ηρακλείου Αλέξη Καλοκαιρινού για την...

Όλοι με τον ΟΦΗ. Μετράμε αντίστροφα για...

– Ο ΟΦΗ στον τελικό και η Κρήτη ετοιμάζεται...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Τριπλή υπουργική εκπροσώπηση στο Ρέθυμνο το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής

Τρία κορυφαία κυβερνητικά στελέχη που έλκουν την καταγωγή τους...

Καιρός: Στην Κρήτη ο υδράργυρος «σκαρφάλωσε» κοντά στους 30°C – Η πόλη με τη μέγιστη θερμοκρασία

Η υψηλότερη μέγιστη θερμοκρασία καταγράφηκε στη Νεάπολη Λασιθίου όπου...

Εορτολόγιο 19 Απριλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Σήμερα Μεγάλο Σάββατο, 19 Απριλίου, σύμφωνα με το εορτολόγιο...

Ανάστα, ο Θεός, κρίνων την γην,

Μεγάλο Σάββατο : Η προσδοκία της Ανάστασης Το Μεγάλο Σάββατο...