Νεκρή η 44χρονη – Την αποσύνδεσαν από τα μηχανήματα- Αύριο στο Ρέθυμνο η κηδεία

Ημερομηνία:

Τραγική κατάληξη είχε η περιπέτεια της υγείας της 44χρονης από την Κρήτη, που υπέστη θρόμβωση μετά τον εμβολιασμό της με το εμβόλιο της AstraZeneca και νοσηλευόταν διασωληνωμένη στο ΠΑΓΝΗ.

Το τελευταίο αντίο στην 44χρονη μανούλα τριών παιδιών, θα πουν αύριο Τρίτη, συγγενείς και φίλοι στη Λοχριά Ρεθύμνου, τόπος καταγωγής της.

Σύμφωνα με τον διοικητή του ΠΑΓΝΗ, Γιώργο Χαλκιαδάκη, πριν από λίγο ανακοινώθηκε ο θάνατος της άτυχης γυναίκας.

Οι γιατροί, νωρίτερα, επιβεβαίωσαν ότι είναι εγκεφαλικά νεκρή και ενημέρωσαν την οικογένειά της

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο ekriti.gr ο κ. Χαλκιαδάκης, η ΜΕΘ του νοσοκομείου ενημέρωσε την οικογένεια για τα αποτελέσματα των τεστ εγκεφάλου που έδειξαν ότι δυστυχώς η η 44χρονη είναι εγκεφαλικά νεκρή.

Σύμφωνα με τον κ. Χαλκιαδάκη, σήμερα το πρωί οι γιατροί προχώρησαν και στην αποσωλήνωση της άτυχης γυναίκας.

Ο σύζυγός της από τις 27 Μαΐου, είχε προϊδεάσει, για την εξέλιξη αυτή: «Περιμένουμε την επιβεβαίωση ότι είναι κλινικά νεκρή για να διακόψουμε τις λειτουργίες λόγω του ότι τώρα είναι διασωληνωμένη», είχε πει.

Υπενθυμίζεται ότι η 44χρονη γυναίκα εμβολιάστηκε με την πρώτη δόση του εμβολίου της AstraZeneca ωστόσο λίγες μέρες αργότερα άρχισε να αισθάνεται αδιαθεσία. 7 μέρες μετά την πρώτη δόση του εμβολίου άρχισε να εκδηλώνει τα πρώτα συμπτώματα, μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο και έγινε εισαγωγή της στην Αιματολογική του νοσηλευτικού ιδρύματος με τους γιατρούς να παρακολουθούν στενά την πορεία της υγείας της.

Στη συνέχεια ωστόσο επιδεινώθηκε ραγδαία και μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ όπου νοσηλεύεται.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ρέθυμνο: Σοβαρό αιματηρό επεισόδιο μεταξύ συγγενών

– Τέσσερις συλλήψεις, στη ΜΕΘ 39χρονος με τραύμα στον...

Αδιανόητο περιστατικό σε χωριό των Χανίων: Μαινόμενος...

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει από το βράδυ της...

Ρέθυμνο: Σοβαρό αιματηρό επεισόδιο μεταξύ συγγενών

– Τέσσερις συλλήψεις, στη ΜΕΘ 39χρονος με τραύμα στον...

Αδιανόητο περιστατικό σε χωριό των Χανίων: Μαινόμενος...

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει από το βράδυ της...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Καιρός: Αλλάζει το σκηνικό – Από πότε πέφτει η θερμοκρασία και πόσο

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από αύριο Δευτέρα του...

Φρενίτιδα χωρίς τέλος – Πόσες λίρες πούλησαν και αγόρασαν οι Έλληνες [πίνακες]

Οι κλυδωνισμοί από τον «τυφώνα» των δασμών - Οι...

Επιδόματα: Ποιες πληρωμές θα γίνουν από 22 έως 25 Απριλίου

Το χρονοδιάγραμμα ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ - Ποιοι πάνε ταμείο...