ΠΑΕ Χανιά:Πρόσφεραν για τις ανάγκες των απόρων ασθενών που νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο

Ημερομηνία:

 Αξιέπαινη πρωτοβουλια της ΠΑΕ Χανιά και του διοικητικού συμβουλίου για  να δωρίσουν ένα αρκετά σημαντικό πόσο για τις ανάγκες των απόρων ασθενών που νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο  “Ο Άγιος Γεώργιος” των Χανίων.

Η Ενημέρωση της ΠΑΕ Χανιά αναφερει

Στο πλαίσιο του κοινωνικού της προγράμματος “Πάθος για ΖΩΗ” η ομάδα μας πραγματοποίησε ακόμη μια κοινωνική δράση.

Το μεσημέρι της Δευτέρας (28/12) η Υπεύθυνη Κοινωνικής Ευθύνης της ΠΑΕ Χανιά Δώρα Κυριακάκη βρέθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων “Ο Άγιος Γεώργιος” μαζί με τους ποδοσφαιριστές Γιάννη Σωτηράκο και Θανάση Καρτσαμπά, για την πραγματοποίηση δωρεάς στην Κοινωνική Υπηρεσία. Το ποσό που πρόσφερε η ΠΑΕ Χανιά θα διατεθεί για τις ανάγκες των απόρων ασθενών που νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο.

Τον φάκελο με το χρηματικό ποσό παρέλαβε για την Κοινωνική Υπηρεσία η κ. Ελένη Σασλή, ευχαριστώντας θερμά την ομάδα μας για την κίνηση αυτή.

Τις θερμές ευχαριστίες του εξέφρασε και ο διοικητής του Νοσοκομείου Χανίων κ. Γιώργος Μπέας, κάνοντας αναφορά στο κοινωνικό έργο που επιτελεί η ομάδα και στη συνεργασία που υπάρχει για το “Πάθος για ΖΩΗ” ανάμεσα στην ΠΑΕ Χανιά, τις Μητροπόλεις του Νομού και το Γενικό Νοσοκομείο Χανίων.

 

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ελλάδα – Ουγγαρία 13-9: «Χρυσές» κοριτσάρες, διέλυσαν...

Η Ελλάδα έφτασε μέχρι το τέλος του δρόμου και...

Όλοι με τον ΟΦΗ. Μετράμε αντίστροφα για...

– Ο ΟΦΗ στον τελικό και η Κρήτη ετοιμάζεται...

Ελλάδα – Ουγγαρία 13-9: «Χρυσές» κοριτσάρες, διέλυσαν...

Η Ελλάδα έφτασε μέχρι το τέλος του δρόμου και...

Όλοι με τον ΟΦΗ. Μετράμε αντίστροφα για...

– Ο ΟΦΗ στον τελικό και η Κρήτη ετοιμάζεται...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related