Φλώρος, Αρχηγός ΓΕΕΘΑ: Όποιος κάνει μοιραίο λάθος, θα το πληρώσει

Ημερομηνία:

Κωνσταντίνος Φλώρος, Αρχηγός ΓΕΕΘΑ: Το μήνυμά του για την ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων με αποδέκτη την Τουρκία- Τι λέει για την τουρκική προκλητικότητα.

Μήνυμα προς την Τουρκία στέλνει ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός, Κωνσταντίνος Φλώρος, μέσα από την αυριανή (21/11) ημερήσια διαταγή του, που απευθύνεται στο προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων για τον φετινό εορτασμό της ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων, στις 21 Νοεμβρίου, καθώς τονίζει μεταξύ άλλων: «Όποιος απειλεί, αν κάνει το μοιραίο λάθος, έχουμε τη δύναμη να τον ξαφνιάσουμε δυσάρεστα, έχουμε την ικανότητα να τον κάνουμε να το πληρώσει πολύ ακριβά».

Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ σημειώνει ότι «Καλούμαστε για μία ακόμα φορά να διαψεύσουμε τα όνειρα και τις ιταμές βλέψεις κάθε επίδοξου επιβουλέα και να το πράττουμε με περισσή αυταπάρνηση, ψυχραιμία και αποτελεσματικότητα είκοσι τέσσερις ώρες το εικοσιτετράωρο, 365 ημέρες το χρόνο» και προσθέτει: «Έχουμε την ισχύ και τη θέληση να τον κάνουμε να νιώσει αμέσως στο πετσί του το τεράστιο σφάλμα του. Και προσθέτει πως η ψυχή του Έλληνα μαχητή και η τρομακτική δύναμη πυρός των μέσων μας είναι σε θέση να φέρουν, την ώρα που θα χρειαστεί, το νικηφόρο αποτέλεσμα».

Επίσης, αναφέρεται και στην ελληνοτουρκική κρίση και υπογραμμίζει το πλήθος των τουρκικών προκλήσεων. «Οι προκλήσεις που αντιμετωπίσαμε και συνεχίζουμε να αντιμετωπίζουμε όλο αυτό το διάστημα ήταν και παραμένουν πολλές. Δεν μας πτοούν όμως… Είμαστε φτιαγμένοι για τα δύσκολα. Η παρατεταμένη κρίση με τη γείτονα έγινε εξάλλου η αφορμή για να γεννηθούν νέες ευκαιρίες για τις Ένοπλες Δυνάμεις και τη Χώρα. Ευκαιρίες για τον εκσυγχρονισμό του οπλοστασίου μας, για την αναβάθμιση των υποδομών μας αλλά και για την απόκτηση νέων μέσων που μπορούν να κάνουν τη διαφορά, αυξάνοντας την αποτρεπτική ισχύ μας στο μέγιστο».

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

28 Απριλίου 2025:Παγκόσμια Ημέρα για την Υγεία...

• Η τεχνητή νοημοσύνη μετασχηματίζει την επαγγελματική ΥΑΕ, αλλά απαιτεί...

Πέφτουν δημοσκοπικά βρίσκουνε λεφτά, ψάχνουν απαλλαγή για...

Και ξαφνικά, δίνουν μεζεδάκι από το success story για...

28 Απριλίου 2025:Παγκόσμια Ημέρα για την Υγεία...

• Η τεχνητή νοημοσύνη μετασχηματίζει την επαγγελματική ΥΑΕ, αλλά απαιτεί...

Πέφτουν δημοσκοπικά βρίσκουνε λεφτά, ψάχνουν απαλλαγή για...

Και ξαφνικά, δίνουν μεζεδάκι από το success story για...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Κρήτη: Σύσταση εκκένωσης κατοικιών στις Βούτες – «Θα γίνει η κήρυξη έκτακτης ανάγκης»

Στις Βούτες βρίσκεται ο Ευθύμης Λέκκας για να αξιολογήσει...

Ηράκλειο : Άμεση παρέμβαση της Ελένης Βατσινά για τις Βούτες

Τα γεγονότα προκάλεσαν την κοινοβουλευτική παρέμβαση της βουλευτή Ηρακλείου Ερώτηση...