Τέλος οι καφέδες και τα περιοδικά στα κέντρα αισθητικής – 4 πρωτοφανή μέτρα προστασίας

Ημερομηνία:

Πρωτοφανή και πρωτόγνωρα θα είναι τα μέτρα που θα ισχύσουν σε κομμωτήρια και κέντρα αισθητικής, επιχειρήσεις που θα είναι στην πρώτη γραμμή του σχεδίου άρσης των μέτρων.

Πέραν του ότι είναι δεδομένο πως τόσο οι πελάτες όσο και οι εργαζόμενοι θα πρέπει να φορούν υποχρεωτικά μάσκα εντός των επιχειρήσεων, ενώ οι δεύτεροι θα πρέπει να προμηθευτούν και γάντια, τα οποία θα αλλάζουν σε κάθε πελάτη, υπάρχουν κι άλλα σημαντικά μέτρα που δεν έχουν γίνει γνωστά ακόμη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του in.gr, στα κέντρα αισθητικής αλλά και στα κομμωτήρια θα αποτελεί όπως είναι φυσικό παρελθόν οποιαδήποτε εξυπηρέτηση πέραν από τη βασική φροντίδα για την οποία έκλεισε ραντεβού ο πελάτης.

Συγκεκριμένα, οι εργαζόμενοι του κλάδου δεν θα μπορούν πια να προσφέρουν καφέ ή κάποιο αφέψημα στους πελάτες όπως γινόταν στην προ κοροναϊού εποχή, έτσι ώστε να αποφευχθεί η πιθανότητα αφαίρεσης της μάσκας από την πλευρά του πελάτη.

Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες θα πρέπει και ο πελάτης να λάβει κάποια μέτρα πριν εισέλθει στο κατάστημα.

Ειδικότερα όπως θα γίνει γνωστό και με σχετική εγκύκλιο, οι πελάτες που θα επισκέπτονται κομμωτήρια αλλά και κέντρα αισθητικής δεν θα πρέπει να έχουν μαζί τους σακούλες από άλλα καταστήματα, παρά μόνο την τσάντα τους με τα απαραίτητα.

Επίσης αντικείμενα, όπως το κινητό τηλέφωνο, το οποίο πολλοί συνήθιζαν να αφήνουν πάνω επιφάνειες, θα παραμένει στην τσάντα του πελάτη.

Τέλος τα περιοδικά που ουκ ολίγες κυρίες συνήθιζαν να ξεφυλλίζουν την ώρα που ο επαγγελματίες φρόντιζαν τα μαλλιά ή τα άκρα τους θα εξαφανιστούν από όλα τα μαγαζιά για τους ευνόητους λόγους.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Η Ελλάδα με Προεδρικό Διάταγμα ανακηρύσσει ΑΟΖ...

Το Προεδρικό Διάταγμα λαμβάνει υπόψη τη συμφωνία οριοθέτησης θαλασσίων...

Εορταστικό ωράριο: Πώς θα λειτουργήσουν τα καταστήματα...

Αναλυτικά οι ώρες λειτουργίας - Οι συστάσεις του ΕΦΕΤ Υποχρεωτική...

Η Ελλάδα με Προεδρικό Διάταγμα ανακηρύσσει ΑΟΖ...

Το Προεδρικό Διάταγμα λαμβάνει υπόψη τη συμφωνία οριοθέτησης θαλασσίων...

Εορταστικό ωράριο: Πώς θα λειτουργήσουν τα καταστήματα...

Αναλυτικά οι ώρες λειτουργίας - Οι συστάσεις του ΕΦΕΤ Υποχρεωτική...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Η Ελλάδα με Προεδρικό Διάταγμα ανακηρύσσει ΑΟΖ στο Ιόνιο

Το Προεδρικό Διάταγμα λαμβάνει υπόψη τη συμφωνία οριοθέτησης θαλασσίων...

Εορταστικό ωράριο: Πώς θα λειτουργήσουν τα καταστήματα Μ. Παρασκευή και Μ. Σάββατο

Αναλυτικά οι ώρες λειτουργίας - Οι συστάσεις του ΕΦΕΤ Υποχρεωτική...

Συλλήψεις με όπλα βεγγαλικά και πυροτεχνήματα σε περιοχές της Κρήτης

Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί για παραβάσεις της Νομοθεσίας Πέρι όπλων Συνελήφθησαν,...

Όλοι με τον ΟΦΗ. Μετράμε αντίστροφα για την 17η Μαΐου.

– Ο ΟΦΗ στον τελικό και η Κρήτη ετοιμάζεται...