Φιλική νίκη του Ο.Φ.Η. επί της Άντερλεχτ στο Βέλγιο

Ημερομηνία:

Σε ένα πολύ δυνατό τεστ, ο ΟΦΗ πήρε σήμερα άριστα, καθώς επικράτησε με 0-1 της Άντερλεχτ, στον αγώνα που έγινε στο προπονητικό κέντρο των Βέλγων στις Βρυξέλλες.

Το νικητήριο γκολ για τον ΟΦΗ σημείωσε λίγο πριν την ολοκλήρωση του α’ ημιχρόνου ο Σακόρ, με την εικόνα της κρητικής ομάδας καθόλη τη διάρκεια της αναμέτρησης να είναι εξαιρετική, με την ικανοποίηση να είναι δεδομένη.

Στο ντεμπούτο του Γιώργου Σίμου στον πάγκο, ο ΟΦΗ κατάφερε να περιορίσει την αντίπαλο του και κινδύνεψε ουσιαστικά μόνο στο 37’ σε ένα σουτ του Ελ Χατζ που απομάκρυνε στη γραμμή ο Κοροβέσης.

Λίγα λεπτά αργότερα ωστόσο πήρε προβάδισμα στο σκορ. Στο 41’ ο Φερέιρα γύρισε άψογα την μπάλα για τον Σακόρ κι εκείνος διαμόρφωσε από κοντά το σκορ που έμελε να είναι και το τελικό.

Η αρχική 11αδα του ΟΦΗ στο φιλικό ήταν 

Σωτηρίου, Κοροβέσης, Γιαννούλης, Νάστος, Μπράουν, Μεγιάδο, Σακόρ, Αντίλ Ναμπί, Σεμέντο, Φερέιρα, Σάσι. Στο β’ ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Νέιρα, Μαρινάκης, Μάνος, Σαμίρ Ναμπί, Ντίνας, Μπολάκης, Δερμιτζάκης, Οικονόμου, Περδίκης, Νοικοκυράκης.

Ο Γιώργος Σίμος είχε αφήσει εκτός αποστολής τον τραυματία Βαζ ενώ δεν ρίσκαρε τη συμμετοχή του Τσιλιανίδη, λόγω του τραυματισμού του στο προηγούμενο φιλικό με την Μπέερσοτ.

Ο ΟΦΗ τώρα θα επιστρέψει από το Βέλγιο στο προπονητικό κέντρο του Άπελντορν στην Ολλανδία και θα παραμείνει εκεί έως την Παρασκευή, καθώς στη συνέχεια θα πάει στο προπονητικό κέντρο Χαμσταντ για να συνεχίσει την προετοιμασία του. Επόμενο φιλικό είναι την Παρασκευή με την Έουπεν.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Επέστρεψε στην Αθήνα η Εθνική ομάδα πόλο...

Η Εθνική ομάδα πόλο γυναικών επέστρεψε στην Αθήνα μετά...

Ελλάδα – Ουγγαρία 13-9: «Χρυσές» κοριτσάρες, διέλυσαν...

Η Ελλάδα έφτασε μέχρι το τέλος του δρόμου και...

Επέστρεψε στην Αθήνα η Εθνική ομάδα πόλο...

Η Εθνική ομάδα πόλο γυναικών επέστρεψε στην Αθήνα μετά...

Ελλάδα – Ουγγαρία 13-9: «Χρυσές» κοριτσάρες, διέλυσαν...

Η Ελλάδα έφτασε μέχρι το τέλος του δρόμου και...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Η ζωή του Πάπα Φραγκίσκου: Από τα νιάτα του στο Μπουένος Άιρες έως τη Λέσβο

Ο Πάπας των φτωχών ασχολήθηκε όσο κανένας άλλος με...

Τύλισος Ηρακλείου: Το Πάσχα των νεκρών

Ένα πανάρχαιο έθιμο που έχει τις ρίζες του πολλούς...

Πάνω από 80 άτομα περισυνελλέγησαν σε θαλάσσιες περιοχές νότιας της Κρήτης σε δύο διαφορετικά περιστατικά

Δύο διαφορετικά περιστατικά με πρόσφυγες/μετανάστες, καταγράφηκαν στα νότια της...