8ος «Δρόμος της Φαιστού» Αυγενάκης: «Ο αθλητισμός ενώνει και δίνει χαρά!»

Ημερομηνία:

Με αφορμή το 8ο Αγώνα Δρόμου Φαιστού – Festos Run, ο Βουλευτής Ηρακλείου Λευτέρης Αυγενάκης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

« Στον 8ο Αγώνα Δρόμου Φαιστού – Festos Run, η Μεσσαρά, αλλά και ολόκληρη η Κρήτη, σήμερα γιορτάζει το αθλητικό πνεύμα με όλη της τη δύναμη! Ο ενθουσιασμός και η συμμετοχή του κόσμου προκάλεσαν συγκίνηση και υπερηφάνεια.

Πολλά Μπράβο αξίζουν σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες που συμμετείχαν, είτε για πρώτη φορά είτε ως έμπειροι δρομείς. Η αφοσίωση, η πειθαρχία και η θέλησή τους να φτάσουν στον τερματισμό αποτελεί πραγματική έμπνευση για όλους μας. Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, κάθε συμμετοχή είναι μια νίκη, και κάθε βήμα στον αγώνα δρόμου αντανακλά το πάθος και την επιμονή του ανθρώπου.

Είναι σημαντικό, όμως, να θυμόμαστε πως τέτοιες διοργανώσεις δεν αφορούν μόνο τον αθλητισμό, αλλά και την ενίσχυση του δεσμού της τοπικής κοινωνίας. Ο αθλητισμός γίνεται αφορμή να βρεθούμε όλοι μαζί, να γιορτάσουμε τη συνεργασία, τη χαρά και την προσπάθεια. Αυτές οι στιγμές είναι που μένουν αξέχαστες και μας εμπνέουν να συνεχίσουμε να βάζουμε στόχους και να τους κατακτούμε!

Ανανέωση ραντεβού για του χρόνου, με ακόμα περισσότερη διάθεση, αλλά και στον 8ο Ημιμαραθώνιο Κρήτης την επόμενη Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2024 στο Αρκαλοχώρι του Δήμου Μινώα Πεδιάδας και στο 4ο Mellon Run με σφραγίδα του καλού μου φίλου Μανώλη Στεφανουδάκη, την Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2024 στο Σύλλογο ΑμεΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ στη Φανερωμένη του Δήμου Φαιστού.

Θερμά συγχαρητήρια στον Δήμαρχο Φαιστού, Γρηγόρη Νικολιδάκη, στους Πολιτιστικούς Συλλόγους Καλαμακίου, Καμηλαρίου και Αγίου Ιωάννη και στον Σύλλογο Επαγγελματιών Καλαμακίου για την άψογη αυτή διοργάνωση».

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης οι Βούτες Ηρακλείου

«Σχεδόν όλα τα πέτρινα σπίτια έχουν χαλάσει» Οι Βούτες Ηρακλείου...

Ηράκλειο : Δήλωση Λ. Αυγενάκη απο τη...

Δήλωση π. Υπουργού – Βουλευτή Ηρακλείου Λευτέρη Αυγενάκη από...

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης οι Βούτες Ηρακλείου

«Σχεδόν όλα τα πέτρινα σπίτια έχουν χαλάσει» Οι Βούτες Ηρακλείου...

Ηράκλειο : Δήλωση Λ. Αυγενάκη απο τη...

Δήλωση π. Υπουργού – Βουλευτή Ηρακλείου Λευτέρη Αυγενάκη από...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης οι Βούτες Ηρακλείου

«Σχεδόν όλα τα πέτρινα σπίτια έχουν χαλάσει» Οι Βούτες Ηρακλείου...

SKY express: Συνεχίζει να κερδίζει έδαφος εντός και εκτός συνόρων

(Αποτελέσματα 1ου τριμήνου 2025) Η SKY express συνεχίζει να...