Θρεπτική σαλάτα με πένες και προσούτο εύκολα και γρήγορα.

Ημερομηνία:

Υλικά

500 γρ. πένες
Προσούτο, 5 φέτες
1 ματσάκι ρόκα
1 κεφαλάκι φρέσκια μοτσαρέλα
4 κ.σ. ξίδι βαλσάμικο
8 κ.σ. ελαιόλαδο
Αλάτι

Εκτέλεση

1. Βράστε τις πένες και στραγγίξτε τις.

2. Ανακατέψτε σε ένα μπολάκι το λάδι με το βαλσάμικο.

3. Πλύνετε τη ρόκα και στραγγίξτε τη.

4. Συνδυάστε σε ένα μεγάλο μπολ τις πένες, τη ρόκα, το προσούτο, τη μοτσαρέλα και λίγο αλάτι. Τέλος, ρίξτε τη σάλτσα της σαλάτας με το λάδι και το βαλσάμικο. Ανακατέψτε και καλή όρεξη!

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Αδυνάτισμα: Ποια είναι η χειρότερη στιγμή για...

Είναι φυσικό να αποφεύγουμε να τρώμε αργά το βράδυ...

Ελληνική η καλύτερη πατάτα του κόσμου –...

Δύο ελληνικές πατάτες κατάφεραν να «σκαρφαλώσουν» στην κορυφή με...

Αδυνάτισμα: Ποια είναι η χειρότερη στιγμή για...

Είναι φυσικό να αποφεύγουμε να τρώμε αργά το βράδυ...

Ελληνική η καλύτερη πατάτα του κόσμου –...

Δύο ελληνικές πατάτες κατάφεραν να «σκαρφαλώσουν» στην κορυφή με...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

«Στο εδώλιο» οι αξονικές τομογραφίες για καρκίνους

Νέα αμερικανική μελέτη εκτιμά ότι οι αξονικές τομογραφίες πιθανώς...

Συνταξιούχοι: Εμπαιγμός οι πρωθυπουργικές ανακοινώσεις για 250 ευρώ… τα Χριστούγεννα

«Κοροϊδία» χαρακτηρίζουν εκπρόσωποι των συνταξιούχων τις σημερινές ανακοινώσεις του...

Τραγωδία στον Όλυμπο: Νεκρή 50χρονη τουρίστρια μετά από πτώση σε χαράδρα

Ολοκληρώθηκε η πολύωρη επιχείρηση ανάσυρσης της άτυχης γυναίκας από...

Μνήμη: Ποιοι τη χάνουν ταχύτερα και οδηγούνται στην άνοια

Τα αποτελέσματα της ελληνικής μελέτης HELIAD για τα νευροεκφυλιστικά...