1ο Συνέδριο του Ελληνικού Δικτύου Γραφείων Μεταφοράς Τεχνολογίας – ΜΕΤΕΧ στο Ηράκλειο με τη στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης

Ημερομηνία:

Το Ελληνικό Δίκτυο των Γραφείων Μεταφοράς Τεχνολογίας – ΜΕΤΕΧ συνδιοργανώνει μαζί με τη Μονάδα Καινοτομίας και Μεταφοράς Τεχνογνωσίας – «Μñτις» του Πανεπιστημίου Κρήτης και την Περιφέρεια Κρήτης το 1ο Ετήσιο Συνέδριο των Μελών του. Το Συνέδριο ξεκίνησε σήμερα στο Ξενοδοχείο Galaxy στο Ηράκλειο Κρήτης και θα ολοκληρωθεί αύριο 7 Δεκεμβρίου 2024, με την υποστήριξη της Aegean.
Η δημιουργία του συνεργατικού Δικτύου ΜΕΤΕΧ, στοχεύει στην ενιαία αντιμετώπιση των θεμάτων που αντιμετωπίζουν τα Γραφεία Μεταφοράς Τεχνολογίας (ΓΜΤ) των Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων και Ερευνητικών Κέντρων της χώρας, στην ανάπτυξη συνεργασιών και δράσεων προς όφελος της κοινωνίας και της Εθνικής οικονομίας.
Στο συνέδριο θα καλυφθούν, από ειδικούς από την Ελλάδα και το εξωτερικό, σύγχρονες θεματολογίες, όπως οι στρατηγικές κατοχύρωσης και αξιοποίησης δικαιωμάτων διανοητικής ιδιοκτησίας, η αξιοποίηση της έρευνας μέσω τεχνοβλαστών και αδειοδοτήσεων, δράσεις επιχειρηματικής επιτάχυνσης, καθώς και θέματα χρηματοδότησης δομών και προϊόντων καινοτομίας. Τέλος, θα διεξαχθεί ειδική συζήτηση για την αναπτυξιακή διάσταση του οικοσυστήματος καινοτομίας στην Περιφέρεια Κρήτης.
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του Συνεδρίου:
https://www.uoc.gr/metex-conference/

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Διπλός σεισμός στην Κρήτη με επίκεντρο το...

Δύο σεισμοί σημειώθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου στο νησί Σεισμός...

Δήμος Ηρακλείου:Έληξε η κατάληψη της Βασιλικής του...

Αποχώρησαν το πρωί του Σαββάτου 26/4 από τη Βασιλική...

Διπλός σεισμός στην Κρήτη με επίκεντρο το...

Δύο σεισμοί σημειώθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου στο νησί Σεισμός...

Δήμος Ηρακλείου:Έληξε η κατάληψη της Βασιλικής του...

Αποχώρησαν το πρωί του Σαββάτου 26/4 από τη Βασιλική...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Πέντε ιστορικές στιγμές από την κηδεία του Πάπα Φραγκίσκου

Από την συμβολική συνάντηση Τραμπ - Ζελένσκι έως τη...

«Δεμένα» στα λιμάνια τα πλοία την Πρωτομαγιά

Συμμετοχή της ΠΝΟ στην 24ωρη απεργία. Η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία...

Xανιά: Αναστάτωση στον Άϊ Γιάννη για ηλικιωμένη γυναίκα που απειλούσε να αυτοκτονήσει

Αστυνομικοί την εντόπισαν σώα και ειδοποίησαν τους συγγενείς της. Αναστάτωση...