12 παραβάσεις στην Κρήτη για μετακινήσεις εκτός νομού

Ημερομηνία:

Συνολικά 12 παραβάσεις για μετακίνηση εκτός της περιφερειακής ενότητας της μόνιμης κατοικίας επιβλήθηκαν στην Κρήτη το τελευταίο 24ωρο, σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ. Παράλληλα, από τους ελέγχους για τη χρήση της μάσκας και της τήρησης της αναγκαίας απόστασης ασφαλείας βεβαιώθηκε μόνο μία παράβαση.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. σε 38 ανήλθαν οι παραβάσεις για μη τήρηση της ελάχιστης απόστασης και μη χρήση μάσκας, την Τετάρτη 6 Μαϊου, σε όλη την Ελλάδα, και στο πλαίσιο των μέτρων αποφυγής εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Ειδικότερα, οι συγκεκριμένες παραβάσεις, για τις οποίες επιβλήθηκαν ισάριθμα πρόστιμα, εκ των οποίων 34 των 150 ευρώ και 4 των 300 ευρώ, σημειώθηκαν στις εξής περιοχές: 22 στην Αττική, 5 στην Κεντρική Μακεδονία, 5 στο Βόρειο Αιγαίο, 3 στην Ήπειρο, 1 στη Δυτική Ελλάδα, 1 στην Κρήτη και 1 στη Θεσσαλονίκη. Σημειώνεται ότι από την έναρξη του μέτρου, έχουν βεβαιωθεί συνολικά 129 παραβάσεις και έχουν επιβληθεί ισάριθμα πρόστιμα.

Παράλληλα, για μετακινήσεις εκτός νομού του τόπου κατοικίας, βεβαιώθηκαν 131 παραβάσεις σε όλη τη χώρα και επιβλήθηκαν ισάριθμα πρόστιμα 150 ευρώ, ως εξής: 50 στην Κεντρική Μακεδονία, 19 στη Θεσσαλονίκη, 14 στη Δυτική Ελλάδα, 12 στην Κρήτη, 11 στην Αττική, 5 στη Στερεά Ελλάδα, 5 στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, 4 στη Θεσσαλία, 3 στην Ήπειρο, 3 στην Πελοπόννησο, 2 στη Δυτική Μακεδονία, 2 στο Βόρειο Αιγαίο και 1 στα Ιόνια Νησιά. Από την έναρξη του μέτρου, έχουν βεβαιωθεί 306 παραβάσεις σε όλη την Ελλάδα και επιβλήθηκαν ισάριθμα πρόστιμα.

Επίσης, για λειτουργία επιχειρήσεων, παρά τη σχετική απαγόρευση, βεβαιώθηκαν 4 παραβάσεις, και συνελήφθησαν ισάριθμα άτομα. Από την έναρξη του μέτρου, έως σήμερα, έχουν βεβαιωθεί σε όλη την Ελλάδα 582 παραβάσεις και έχουν συλληφθεί 561 άτομα.

Όπως επισημαίνει η ΕΛ.ΑΣ, οι έλεγχοι συνεχίζονται με αμείωτη ένταση, με σκοπό τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Κρήτη: Διευθυντής δημόσιας υπηρεσίας στο κύκλωμα των...

Πώς στήθηκε η μυστική επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. - Για...

Ρέθυμνο:Πανηγυρική Θεία Λειτουργία του Αγίου Γεωργίου, Πολιούχου...

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και θρησκευτική κατάνυξη τιμήθηκε την Τετάρτη...

Κρήτη: Διευθυντής δημόσιας υπηρεσίας στο κύκλωμα των...

Πώς στήθηκε η μυστική επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. - Για...

Ρέθυμνο:Πανηγυρική Θεία Λειτουργία του Αγίου Γεωργίου, Πολιούχου...

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και θρησκευτική κατάνυξη τιμήθηκε την Τετάρτη...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Κρήτη: Διευθυντής δημόσιας υπηρεσίας στο κύκλωμα των αρχαιοκαπήλων

Πώς στήθηκε η μυστική επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. - Για...

Ρέθυμνο:Πανηγυρική Θεία Λειτουργία του Αγίου Γεωργίου, Πολιούχου του Περάματος Μυλοποτάμου

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και θρησκευτική κατάνυξη τιμήθηκε την Τετάρτη...

Καθαρισμός οικοπέδων: Παράταση της προθεσμίας μέχρι 15 Ιουνίου

Την παράταση ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος τόνισε...

Εργασίες κλαδέματος σε περιοχές του Δήμου Χανίων

Αύριο, Παρασκευή 25/4 Από τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος, Πρασίνου και...