Τσουχτερό κρύο και σήμερα – Σε ποιες περιοχές θα χιονίσει

Ημερομηνία:

Βελτιωμένος αναμένεται να είναι σήμερα ο καιρός σε ολόκληρη τη χώρα.

Σύμφωνα με την πρόγνωση του meteo.gr, υπάρχει πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών στη Βόρεια Κρήτη και πρόσκαιρων χιονοπτώσεων στα ορεινά της τμήματα.

Θα πνέουν βοριάδες έως 7 μποφόρ στο Αιγαίο, με μικρή περαιτέρω εξασθένηση, ενώ θα υπάρχει περιορισμένη τοπικά ορατότητα και παγετός.

Αναλυτική πρόγνωση
Πιο αναλυτικά, την Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022 περιμένουμε ηλιοφάνεια στις περισσότερες περιοχές της χώρας και λίγες τοπικές νεφώσεις. Στην Κρήτη υπάρχει πιθανότητα να εκδηλωθούν πρόσκαιρες ασθενείς βροχές στα βόρεια και πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα ορεινά. Τις νυχτερινές και πρώτες πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη και θα εκδηλωθεί παγετός που στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά θα είναι ισχυρός.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί, στη Δυτική Μακεδονία από -12 έως 3 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από -9 έως 8, στην Ήπειρο από -4 έως 9 βαθμούς, στη Θεσσαλία από -6 έως 8, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από -2 έως 11, στα νησιά του Ιονίου από 0 έως 11 βαθμούς, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου από 0 έως 8 βαθμούς, και στα υπόλοιπα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 3 έως 10 ενώ στα Δωδεκάνησα οι μέγιστες θα φτάσουν στους 13-14 βαθμούς Κελσίου.

Βόρειοι άνεμοι με εντάσεις έως 7 μποφόρ θα πνέουν στο Αιγαίο, με προοδευτική μικρή εξασθένηση. Στο Ιόνιο θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί άνεμοι εντάσεις έως 5 μποφόρ και τοπικά στα βόρεια πελάγη 6 μποφόρ.

Στην Αττική περιμένουμε ηλιοφάνεια και λίγες αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις έως 6 μποφόρ και προοδευτική εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 10 βαθμούς, αλλά στα βόρεια και ανατολικά θα διατηρηθεί 2-3 βαθμούς χαμηλότερα.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε καλές καιρικές συνθήκες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί με εντάσεις έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στην πόλη της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από -3 έως 7 βαθμούς, αλλά περιφερειακά της πόλης οι ελάχιστες θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερες.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Βροχές, ενίσχυση των βοριάδων και πτώση της...

Πρόσκαιρο χειμωνιάτικο διάλειμμα την Καθαρά Δευτέρα και την Τρίτη....

Καιρός: Βροχές κατά τόπους και πτώση της...

Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες στα ηπειρωτικά...

Βροχές, ενίσχυση των βοριάδων και πτώση της...

Πρόσκαιρο χειμωνιάτικο διάλειμμα την Καθαρά Δευτέρα και την Τρίτη....

Καιρός: Βροχές κατά τόπους και πτώση της...

Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες στα ηπειρωτικά...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Κωνσταντίνος Κεφαλογιάννης : Μπαίνουν στο «Εξοικονομώ 2025» όλοι οι σεισμόπληκτοι της Κρήτης

Με συμπληρωματική ρύθμιση του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας εντάσσονται...

Το αεροδρόμιο στο Καστέλι θα απογειώσει τον τουρισμό στην Κρήτη : 12μηνος προορισμός με νέες αγορές

Για τη διαχείριση υπερδιπλάσιου μεγέθους επιβατικής κίνησης, που αναμένεται...

Τέμπη: Πρόταση δυσπιστίας εντός και εκτός κοινοβουλίου για την κυβέρνηση

Η κυβέρνηση βρίσκεται αντιμέτωπη με την πρόταση δυσπιστίας που...