Τραγωδία στη Νότια Κορέα: Άνοιξε ο δρόμος και «κατάπιε» οδηγό μοτοσικλέτας – Νεκρός ο 30χρονος (Video)

Ημερομηνία:

Σοκ προκαλεί το δυστύχημα που σημειώθηκε στην Σεούλ, όπου ένας άνδρας βρήκε τραγικό θάνατο όταν το οδόστρωμα υποχώρησε ξαφνικά, καταπίνοντάς τον μαζί με τη μοτοσικλέτα του.

Το περιστατικό συνέβη τη Δευτέρα 24 Μαρτίου, στην περιοχή Γκανγκντόνγκ της νοτιοκορεατικής πρωτεύουσας, όταν ο δρόμος κατέρρευσε απότομα, σχηματίζοντας έναν τεράστιο κρατήρα διαστάσεων 20 μέτρων πλάτους και 20 μέτρων βάθους. Ο άτυχος άνδρας παρασύρθηκε στο κενό, χωρίς καμία δυνατότητα διαφυγής.

Εντοπισμός της σορού μετά από ώρες έρευνας

Οι διασωστικές ομάδες ξεκίνησαν αμέσως έρευνες και, τελικά, το πρωί της Τρίτης (25/3), στις 11:00 τοπική ώρα, εντόπισαν το πτώμα του άτυχου οδηγού περίπου 50 μέτρα μακριά από το σημείο της πτώσης. Σύμφωνα με τις αρχές, ο άνδρας ήταν περίπου 30 ετών, ωστόσο τα στοιχεία του δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα.

Σοκαριστικά πλάνα καταγράφουν τη στιγμή της κατάρρευσης

Σύμφωνα με το BBC, οι εικόνες από κάμερα αυτοκινήτου που βρισκόταν κοντά στο σημείο κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, προκαλώντας έντονη ανησυχία.

Στο βίντεο, φαίνεται ο δρόμος να ανοίγει ξαφνικά, καταπίνοντας τη μοτοσικλέτα, ενώ ένα αυτοκίνητο που προπορευόταν γλιτώνει την πτώση την τελευταία στιγμή.

Το περιστατικό εγείρει σοβαρά ερωτήματα για την κατασκευή και τη συντήρηση του οδικού δικτύου της Σεούλ, καθώς οι αρχές διεξάγουν έρευνες για να διαπιστώσουν τα ακριβή αίτια της καθίζησης και αν υπήρχαν προειδοποιητικά σημάδια που αγνοήθηκαν.

Ο επικεφαλής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του Γκανγκντόνγκ, Κιμ Τσανγκ-σεοπ, ανέφερε ότι ο κρατήρας που σχηματίστηκε από την καθίζηση ήταν γεμάτος με περίπου 2.000 τόνους χώματος και νερού. Στο ίδιο περιστατικό, ένας οδηγός αυτοκινήτου τραυματίστηκε, ωστόσο η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία.

Ερωτήματα για τα αίτια της καθίζησης

Μέχρι στιγμής, τα ακριβή αίτια του φαινομένου παραμένουν άγνωστα. Ωστόσο, μια πρόσφατη έκθεση προς τον Δήμο της Σεούλ αποκαλύπτει ότι την τελευταία δεκαετία έχουν καταγραφεί 223 περιπτώσεις καθιζήσεων στην πόλη. Οι κυριότερες αιτίες που επισημαίνονται είναι η κακή συντήρηση των υποδομών, η φθορά ή παλαιότητα των σωληνώσεων, η μακροχρόνια καθίζηση του υπεδάφους και ατυχήματα που προκύπτουν από εκσκαφές.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Viral βίντεο με το «αληθινό πρόσωπο» του...

Στο viral βίντεο, φαίνεται ο Υιός του Θεού με...

Ο δρόμος με τις 5 γέφυρες και...

Η κατασκευή του King Fahd Causeway είχε τεράστια σημασία...

Viral βίντεο με το «αληθινό πρόσωπο» του...

Στο viral βίντεο, φαίνεται ο Υιός του Θεού με...

Ο δρόμος με τις 5 γέφυρες και...

Η κατασκευή του King Fahd Causeway είχε τεράστια σημασία...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ρέθυμνο:Ρασοφορία Νέας Μοναχής στην Ιερά Μονή Αγίας Ειρήνης Ρεθύμνης

ΡΑΣΟΦΟΡΙΑ ΝΕΑΣ ΜΟΝΑΧΗΣ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΑΓΙΑΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΡΕΘΥΜΝΗΣ 12 Απριλίου 2025 Το απόγευμα...

Ηράκλειο:Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών και χρήσης απινιδωτή στο Φόδελε

Μια σημαντική δράση πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο χωριό Φόδελε, με...

Ηράκλειο:Στη Σταλίδα του Δήμου Χερσονήσου η κλήρωση του 4ου Final Four Κυπέλλου ΕΠΣΗ

Με οικοδεσπότη τον Δήμο Χερσονήσου, θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση...

«Sold out» τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια για τα περισσότερα νησιά το Πάσχα – Τιμές που «ζαλίζουν»

Οι τουριστικοί πράκτορες επισημαίνουν ότι για την Μεγάλη Τετάρτη...