Τη Δευτέρα η απολογία του 43χρονου δράστη για το φονικό στο Λασίθι

Ημερομηνία:

Με δάκρυα στα μάτια εμφανίστηκε ενώπιον του εισαγγελέα ο 43χρονος δράστης του φονικού στις Κουρούνες Λασιθίου με θύμα τον 73χρονο Μανώλη και σοβαρά τραυματία τον 45χρονο γιο του Γιάννη.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο συνήγορός του, Γιώργος Στειακάκης, ο 43χρονος αμέσως μετά την δολοφονία μετάνιωσε για τις πράξεις του ενώ κατά την πρώτη κατάθεσή του στον εισαγγελέα κατέρρευσε.

«Ο 43χρονος δηλώνει μετανιωμένος. Με δάκρια στα μάτια ζητούσε συγνώμη για όσα έχει κάνει. Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο ίδιος αλλά και η οικογένειά του, αμέσως μετά το συμβάν ήθελε να βάλει τέλος στην ζωή του όμως μετά από πιέσεις των συγγενών του ήρθαν σε επαφή μαζί μου και ξεκινήσαμε τις διαδικασίες της παράδοσης», επεσήμανε ο κ. Στειακάκης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 43χρονος φέρει ποινικές διώξεις για ανθρωποκτονία από πρόθεση και για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή.

Ο ίδιος ζήτησε κι έλαβε προθεσμία από τον ανακριτή και την Δευτέρα το πρωί αναμένεται να απολογηθεί.

πηγή cretapost.gr

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Κρήτη: Ο καιρός για αύριο Κυριακή 23...

Ο καιρός στην Κρήτη την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου αναμένεται...

Συναυλία «Οι Μουσικές των Μονοπατιών της Κρήτης»...

Η Περιφέρεια Κρήτης και το Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδας διοργανώνουν,...

Κρήτη: Ο καιρός για αύριο Κυριακή 23...

Ο καιρός στην Κρήτη την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου αναμένεται...

Συναυλία «Οι Μουσικές των Μονοπατιών της Κρήτης»...

Η Περιφέρεια Κρήτης και το Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδας διοργανώνουν,...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Εορτολόγιο 23 Φεβρουαρίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Σήμερα, Κυριακή 23 Φεβρουαρίου, σύμφωνα με το εορτολόγιο του...

Πάπας Φραγκίσκος: Σε κρίσιμη κατάσταση ο Ποντίφικας

Ο Πάπας Φραγκίσκος υπέστη αναπνευστική κρίση και η κατάσταση...