Συνελήφθη αστυνομικός για κακοποίηση ανήλικης το 2019

Ημερομηνία:

Χειροπέδες σε αστυνομικό με την κατηγορία της κατάχρησης ανηλίκου πέρασε η ΕΛ.ΑΣ.

Η υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Πειραιά συνέλαβε έναν αστυνομικό που κατηγορείται ότι βίασε μια ανήλικη το 2019. Ο αστυνομικός βαρύνεται με την κατηγορία της κατάχρησης ανηλίκου, ανίκανου προς αντίσταση, σε γενετήσια πράξη.

Η σύλληψη πραγματοποιήθηκε μετά την έκδοση σε βάρος του εντάλματος σύλληψης, από αρμόδιο ανακριτή, αμέσως μετά την απολογία του, για το ανωτέρω αδίκημα, το οποίο κατηγορείται ότι διέπραξε σε βάρος του θύματος το 2019.

Η ΕΛΑΣ δήλωσε πως για το περιστατικό είχε κινηθεί η προβλεπόμενη πειθαρχική διαδικασία, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη. Δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες για την υπόθεση.

Τι ανακοίνωσε η ελληνική αστυνομία για την υπόθεση

Η Ελληνική Αστυνομία εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με την σύλληψη. «Συνελήφθη σήμερα, Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2025, από την Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Πειραιά, αστυνομικός, για υπόθεση κατάχρησης ανηλίκου, ανίκανου προς αντίσταση, σε γενετήσια πράξη.

Ειδικότερα, η σύλληψη πραγματοποιήθηκε μετά την έκδοση σε βάρος του εντάλματος σύλληψης, από αρμόδιο Ανακριτή, αμέσως μετά την απολογία του, για το ανωτέρω αδίκημα, το οποίο κατηγορείται ότι διέπραξε σε βάρος του θύματος το 2019.

Επισημαίνεται ότι για την υπόθεση σε βάρος του εν λόγω Αστυνομικού, είχε κινηθεί η προβλεπόμενη πειθαρχική διαδικασία, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη».

 

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Μποϊκοτάζ στα ελληνικά σούπερ μάρκετ: Καμία αγορά...

Με μποϊκοτάζ στα σούπερ μάρκετ και αποχή από τις...

Έξαρση του κορωνοϊού, της γρίπης και των...

Μέχρι αρχές Απριλίου εκτιμάται πως θα διαρκέσει το εκρηκτικό...

Μποϊκοτάζ στα ελληνικά σούπερ μάρκετ: Καμία αγορά...

Με μποϊκοτάζ στα σούπερ μάρκετ και αποχή από τις...

Έξαρση του κορωνοϊού, της γρίπης και των...

Μέχρι αρχές Απριλίου εκτιμάται πως θα διαρκέσει το εκρηκτικό...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ρέθυμνο: Ο μεγάλος νικητής του ανασχηματισμού στην Κρήτη – Κυρίαρχη παρουσία στη νέα κυβέρνηση

Το Ρέθυμνο φαίνεται πως αναδεικνύεται μεγάλος κερδισμένος της πρόσφατης...

Ορκίστηκε επίσημα ο Νίκος Μαλλιαρός διοικητής του Νοσοκομείου Ρεθύμνου

Δύο θετικές εξελίξεις για την ενίσχυση του νοσοκομείου –...

Επιχείρηση διάσωσης για 71 μετανάστες νότια της Βιάννου

Σε εξέλιξη η επιχείρηση περισυλλογής από σκάφη του Λιμενικού...

Η Περιφέρεια Κρήτης ενισχύει την Γυναικεία Επιχειρηματικότητα, μέσω του Ευρωπαϊκού Έργου GRANDIS

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2o Συμμετοχικό Εργαστήριο, που...