Στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος η Επισκοπή

Ημερομηνία:

Νίκη-πρόκριση πέτυχε η Επισκοπή στο κύπελλο Ελλάδας η οποία υποδέχθηκε στο ΔΑΚ Γάλλου «Παύλος Βαρδινογιάννης» τον αντίστοιχο κυπελλούχο Ηρακλείου ΠΟ Ατσαλένιο τον οποίο και κέρδισε με 1-0 χάρη στο γκολ του Μιχάλη Καρβουνιάρη από το 27’.

Η Επισκοπή ήταν σαφέστατα καλύτερη του αντιπάλου της στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα έχοντας ένα τέρμα, δύο δοκάρια και κάμποσες πολύ καλές φάσεις μπροστά από την εστία του Μανουσάκη.

Το ιδανικό ήταν ωστόσο ότι, ήρθε κόσμος στο γήπεδο,και από το Ηράκλειο όπου παρακολούθησε μια όμορφη αναμέτρηση χειροκροτώντας στο τέλος και τις δύο ομάδες.

Το ματς:

Επιθετική, έχοντας πετύχει ένα γκολ, ένα δοκάρι και μία εξαιρετική ευκαιρία ήταν η Επισκοπή στο α’ ημίχρονο. Μπορεί να δημιούργησε τρεις ευκαιρίες αλλά ήταν όλες καίριες έχοντας μάλιστα και το συντριπτικό ποσοστό κατοχής της μπάλας.

ΓΚΟΛ! 1-0:
 Στο 27’ ο Σουμπασάκης εκτέλεσε κόρνερ, ο Γκιόκας έπιασε μια γυριστή κεφαλιά και ο επερχόμενος Καρβουνιάρης με υπέροχη προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα!

Στο 29’ ο Σουμπασάκης έβγαλε νέα όμορφη σέντρα, ο Χαμαλάκης θέλησε άτσαλα να επιστρέψει τη μπάλα στον Μανουσάκη με τη μπάλα να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι και κόρνερ.

Στο 50’ από την ωραία προσπάθεια από αριστερά του Λίμα να κόψει συρτά μέσα στην περιοχή, ο Γκελοσάνι σούταρε άμεσα όμως η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι.

Το 61’ το σουτ του Σουμπασάκη απέκρουσε ο Μανουσάκης.

Στο 67’ κι έπειτα από μια κακή απομάκρυνση της άμυνάς μας, ο Φραγκιαδάκης
επιχείρησε σουτ έξω από την περιοχή το οποίο έφυγε άουτ.

Στο 75’ από εκτέλεση κόρνερ του Σαμουηλίδη, ο Ξυλούρης έπιασε ένα φαλτσαριστό σουτ το οποίο έφυγε λίγο πάνω από τα δοκάρια του Χανιωτάκη.

Στο 79’ ο Κερμενίδης εκτέλεσε έξυπνα με πολύ φάλτσο ένα στημένο από δεξιά, όμως ο Χανιωτάκης δεν αιφνιδιάστηκε πετώντας τη μπάλα δύσκολα σε κόρνερ.

Στο 87’ χάθηκε νέα μεγάλη ευκαιρία για την Επισκοπή  Ο Λίμα που είχε περάσει έξω αριστερά, έκανε ένα όμορφο κόψιμο, ο Γκιόκας σούταρε με δύναμη από τη μικρή περιοχή όμως η μπάλα χτύπησε με πάταγο στο κάθετο δοκάρι.

Η διαιτησία: Ταμπουρατζής, Καφεσάκης, Φραγκιαδάκης (ΕΠΣ Λασιθίου).

ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Βέλιτς): Χανιωτάκης, Νάκας, Λίμα, Κούνστιτς, Καρβουνιάρης, Χαλκιαδάκης (77’ Μαλισσόβας), Σουμπασάκης (88’ Ξεπαπαδάκης), Φουκαράκης, Γκιόκας, Γκελοσάνι (79’ Μυρθιανός), Τσιριγώτης.
ΠΟΑ (Σκύβαλος): Μανουσάκης Ι., Ξυλούρης Φραγκιαδάκης, Μαρκουλάκης, Χαμαλάκης, Πετράκης, Σαμουηλίδης (79’ Νηστικάκης), Κερμενίδης, Λεονάρντο, Βορριάς (57’ Γιαλυτάκης), Μανουσάκης Στ. (68’ Βρεττός).

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ο Ντέμης αποθέωσε τον Ολυμπιακό και τον...

Ο Ντέμης Νικολαΐδης μίλησε για την εικόνα που έχει...

Τα ολέθρια λάθη του Αλμέιδα και η...

Ο Ματίας Αλμέιδα με τα λάθη του έστρωσε το...

Ο Ντέμης αποθέωσε τον Ολυμπιακό και τον...

Ο Ντέμης Νικολαΐδης μίλησε για την εικόνα που έχει...

Τα ολέθρια λάθη του Αλμέιδα και η...

Ο Ματίας Αλμέιδα με τα λάθη του έστρωσε το...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Κρήτη: Βγήκαν μαχαίρια σε καρναβάλι – Νεαρός κατήγγειλε επίθεση

Σε καταγγελία στην αστυνομία ότι δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι...

Κρήτη: Βρισκόμαστε στην κορύφωση των ιώσεων – Μέχρι πότε θα μας ρίχνουν στο κρεβάτι

Αυτή την περίοδο βρισκόμαστε στην κορύφωση των ιώσεων που...