Σήφης Βαλυράκης: Εν αναμονή της ιατροδικαστικής εξέτασης για τα αίτια του θανάτου του

Ημερομηνία:

Το πόρισμα της νεκροψίας – νεκροτομής, οι συνθήκες υπό τις οποίες βρέθηκε στο νερό ο Σήφης Βαλυράκης και το χρονικό διάστημα που μεσολάβησε από τη στιγμή που τηλεφώνησε η σύζυγος του στο Λιμεναρχείο ωσότου εντοπιστεί νεκρός από τους άνδρες του Λιμενικού, αναμένεται να ρίξουν φως στα αίτια που οδήγησαν στον θάνατο τον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ.

Το επικρατέστερο μέχρι στιγμής σενάριο είναι να γλίστρησε και να χτύπησε σε κάποιο σημείο του σκάφους με αποτέλεσμα να ζαλιστεί και να χάσει την ισορροπία του πέφτοντας στο νερό ενώ το σκάφος συνέχιζε την πορεία του.

Άγνωστο παραμένει αν χτύπησε σε κάποιο σημείο του σκάφους πριν, με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις και να βρεθεί στο νερό ή τελικά αναγκάστηκε να κολυμπήσει για ώρα στη θάλασσα μέχρι που τον εγκατέλειψαν οι δυνάμεις του.

Μια άλλη εκδοχή που δίνουν άνδρες του Λιμενικού που συμμετείχαν στις έρευνες, είναι να γλίστρησε και να χτύπησε στην προπέλα του σκάφους και στη συνέχεια να τραυματίστηκε σοβαρά και στο χέρι, καθώς όταν η σωρός του ανασύρθηκε διαπιστώθηκε ότι είχε υποστεί ακρωτηριασμό σε δάχτυλο του αριστερού χεριού του.

Εξετάζεται και το ενδεχόμενο να χτυπήθηκε από δεύτερο σκάφος καθώς εκείνος προσπαθούσε με όλες του τις δυνάμεις να κολυμπήσει για να βγει στη στεριά.

Σε αυτό το σημείο βρέθηκε νεκρός
Το σημείο όπου βρέθηκε ο σορός του Σήφη Βαλυράκη, περιγράφει σε βίντεο μέλος της ΕΣΔΔΕ Εθελοντική Ομάδα Δασοπροστασίας Διάσωσης Εύβοιας.

Σύμφωνα με το μέλος, η βάρκα βρέθηκε ένα μίλι μακριά ανάμεσα στο νησί Παπανικολάου ή Αγία Τριάδα με Ασπρονήσι.

Σε κάθε περίπτωση περισσότερα στοιχεία για το θάνατο του πρώην υπουργού αναμένεται να προκύψουν από τη νεκροψία νεκροτομή.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Απεργία 28 Φεβρουαρίου: Ξεσηκωμός σε όλη τη...

Απεργία: Στις 28 Φεβρουαρίου ως φόρος τιμής στη μνήμη...

Με την πλάτη στον τοίχο η κυβέρνηση...

Η κυβέρνηση κεντρικά έχει αποφασίσει να κρατήσει... χαμηλούς τόνους...

Απεργία 28 Φεβρουαρίου: Ξεσηκωμός σε όλη τη...

Απεργία: Στις 28 Φεβρουαρίου ως φόρος τιμής στη μνήμη...

Με την πλάτη στον τοίχο η κυβέρνηση...

Η κυβέρνηση κεντρικά έχει αποφασίσει να κρατήσει... χαμηλούς τόνους...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ανάρτηση Λ.Αυγενάκη για το Κύπελλο Cheerleading Κρήτης

ΑΝΑΛΑΡΤΗΣΗ Λ.ΑΥΓΕΝΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ CHEERLEADING ΚΡΗΤΗΣ Ο Βουλευτής ΝΔ...

Χανιά:Σύλληψη ατόμου με πάνω από 280 γραμμάρια κάνναβης

Συνελήφθη ημεδαπός για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών...