“Ανοίγουν” οι αιτήσεις για τη φιλοξενία των σεισμόπληκτων σε οικίσκους

Ημερομηνία:

Ξεκινά σήμερα η πρώτη φάση υποβολής αιτήσεων από τους σεισμόπληκτους που επιθυμούν να στεγαστούν στους προκατασκευασμένους οικίσκους, η οποία θα διαρκέσει έως την Πέμπτη 14 Οκτωβρίου, στις 14.30.

Υπενθυμίζεται ότι οι πρώτοι οικίσκοι έχουν ήδη εγκατασταθεί στο Αρκαλοχώρι, τη Βόνη και το Θραψανό, ωστόσο ακόμα δεν έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες υποδομής για τα δίκτυα κοινής ωφέλειας ενώ σε εκκρεμότητα παραμένει το θέμα του εξοπλισμού τους με οικοσκευές.

Προϋπόθεση για την υποβολή αίτησης αποτελεί ο αιτών/ουσα: 1) να είναι ιδιοκτήτης/τρια σε πληγείσα κατοικία που έχει κριθεί ακατάλληλη από τις αρμόδιες αρχές ή η πληγείσα κατοικία να του έχει παραχωρηθεί νόμιμα, β) να είναι η κύρια κατοικία του/της, γ) να μην έχει εναλλακτική λύση διαμονής.

Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται στα τρία δημοτικά καταστήματα Αρκαλοχωρίου, Θραψανού και Καστελλίου (από ώρα 08.00-14.30) και οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να προσκομίζουν μαζί με την αίτηση το Δελτίο Ταχείας Αυτοψίας κτιρίου (κίτρινο χρώμα) καθώς και Δελτίο Ταυτότητας Αιτούντος ή άλλο έγγραφο ταυτοποίησης.

Δείτε την σχετική αίτηση ΕΔΩ

cretalive.gr

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Δήμος Ηρακλείου : Αντιδήμαρχος Υπηρεσίας το Σαββατοκύριακο...

Ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Αγριμανάκης θα είναι ο Αντιδήμαρχος Υπηρεσίας...

Ηράκλειο:Προφυλακιστέος ο 29χρονος που χτύπησε τον 55χρονο...

Τον δρόμο για την φυλακή παίρνει ο 29χρονος για...

Δήμος Ηρακλείου : Αντιδήμαρχος Υπηρεσίας το Σαββατοκύριακο...

Ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Αγριμανάκης θα είναι ο Αντιδήμαρχος Υπηρεσίας...

Ηράκλειο:Προφυλακιστέος ο 29χρονος που χτύπησε τον 55χρονο...

Τον δρόμο για την φυλακή παίρνει ο 29χρονος για...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related