Πριγκίπισσα Νταϊάνα: «Κόλαφος» το νέο ηχητικό ντοκουμέντο για τον βασιλιά της Αγγλίας
Νέα ηχογραφημένα ντοκουμέντα με τη φωνή της πριγκίπισσας Νταϊάνα «βλέπουν» το φως της δημοσιότητας 26 χρόνια μετά τον θάνατό της σε τροχαίο στο Παρίσι.
Πριγκίπισσα Νταϊάνα: «Κόλαφος» το νέο ηχητικό ντοκουμέντο για τον βασιλιά της Αγγλίας
Είκοσι έξι χρόνια μετά τον θάνατό της, η φωνή της Νταϊάνα αποκαλύπτει καλά κρυμμένα μυστικά του παλατιού.
Αποσπάσματα ηχογραφήσεων με τη φωνή της θλιμμένης πριγκίπισσας αποκαλύπτουν λεπτομέρειες για τον γάμο της με τον Κάρολο και την τεταμένη σχέση με τη μητριά της.
Τα νέα αποσπάσματα αποτελούν μέρος των ηχογραφήσεων που είχε κάνει η πριγκίπισσα της Ουαλίας για τον βιογράφο της, Άντριου Μόρτον.
Ο Κάρολος απογοητεύτηκε με τη γέννηση του Χάρι
Η Νταϊάνα αναφέρεται στην απογοήτευση που ένιωσε ο Κάρολος μετά τη γέννηση του Χάρι, απογοήτευση που εξέφρασε στη μητριά της, Ρέιν Σπένσερ το 1984 στη βάφτιση του μωρού.
«Ο άνδρας μου δεν μιλάει πια σχεδόν καθόλου στη μαμά. Στη βάφτιση του Χάρι, ο Κάρολος την πλησίασε και της είπε “ξέρεις, απογοητευτήκαμε πολύ, νομίζαμε πως θα ήταν κορίτσι”. Εκείνη του απάντησε εκνευρισμένα ότι θα έπρεπε να νιώθει τυχερός που απέκτησε ένα φυσιολογικό παιδί».
Η αντίδραση της Ρέιν Σπένσερ δεν άρεσε καθόλου στον Κάρολο.
«Από εκείνη τη μέρα έκοψε κάθε επικοινωνία. Αυτό κάνει κάθε φορά που κάποιος του αντιμιλά».
Η πριγκίπισσα Νταϊάνα εξέφρασε την πίκρα της για το πώς σχολίαζαν όλοι τον γάμο της με τον διάδοχο του θρόνου.
«Προκάλεσε μεγάλη έκπληξη. Η Νταϊάνα, μία νηπιαγωγός… Θέλω να πω, το όλο θέμα ήταν γελοίο».
Η πριγκίπισσα είχε τεταμένες σχέσεις με τη μητριά της τη Ρέιν που παντρεύτηκε τον πατέρα της Τζον Σπένσερ το 1976, αφού τον εγκατέλειψε η γυναίκα του και βιολογική μητέρα της Νταϊάνα.
Μοχάμεντ Αλ Φαγιέντ: Πέθανε 26 χρόνια μετά τον θάνατο του γιου του
Στη συμπλήρωση των 26 χρόνων από το τραγικό τροχαίο που κόστισε τη ζωή στη Νταϊάνα και στον Ντόντι αλ Φαγιέντ, έφυγε από τη ζωή στα 94 του χρόνια ο Μοχάμεντ Αλ Φαγιέντ, ο αυτοδημιούργητος δισεκατομμυριούχος πρώην ιδιοκτήτης των Χάροντς και της ποδοσφαιρικής ομάδας Φούλαμ.
Ο Αιγυπτιακής καταγωγής επιχειρηματίας μετακόμισε στη Βρετανία στη δεκαετία του ’60 και σύντομα έγινε συνιδρυτής των πολυκαταστημάτων Harrods.
Μετά τον θάνατο της Νταϊάνα και του Ντόντι την 31η Αυγούστου του 1997, οι περισσότεροι τον θυμούνται για τις κατηγορίες που εξαπέλυσε κατά του παλατιού και την πεποίθησή του πως ο θάνατος του γιου του και της Νταϊάνα ήταν δολοφονική ενέργεια.
Τα σχόλια είναι κλειστά.