Πόρτα – πόρτα τα κηπευτικά της Φαιστού στις οικογένειες του Μαλεβιζίου

Ημερομηνία:

Από νωρίς σήμερα το πρωί ο Δήμος Μαλεβιζίου διανέμει κατ’οίκον τα προϊόντα των παραγωγών πρωτογενούς τομέα, που προσφέρθηκαν από το Δήμο Φαιστού. Προσωπικό των κοινωνικών δομών του ΔΟΚΑΠΠΑΜ, των κοινωνικών υπηρεσιών του Δήμου Μαλεβιζίου, καθώς και εθελοντές που στηρίζουν το έργο του Δήμου βρέθηκαν από το πρωί σε ειδικό χώρο του ΔΟΚΑΠΠΑΜ, προκειμένου να συσκευάσουν τα προϊόντα και να ξεκινήσει η διανομή σε όλους τους δικαιούχους των κοινωνικών προγραμμάτων του Μαλεβιζίου.

Τις διαδικασίες συντονίζουν από κοινού η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Χρύσα Λυρώνη και η Αντιπρόεδρος του ΔΟΚΑΠΠΑΜ Μαρίνα Βογιατζή, με την αγαστή συνεργασία του Προέδρου και Αντιπροέδρου της Κοινότητας Γαζίου Βαγγέλη Παρασύρη και Γιάννη Άσπρη, καθώς και μελών του Συμβουλίου της Κοινότητας. Πρόκειται για τρεις τόνους κηπευτικών προϊόντων, ευγενική προσφορά των Αγροτικών Συνεταιρισμών της Φαιστού, που έφτασαν στο Μαλεβίζι χθες αργά το απόγευμα, έπειτα από τηλεφωνική επικοινωνία του Δημάρχου Φαιστού Γρηγόρη Νικολιδάκη με το Δήμαρχο Μαλεβιζίου Μενέλαο Μποκέα. Τα προϊόντα διανέμονται πόρτα – πόρτα στους δικαιούχους κάθε δημοτικής ενότητας, με μέριμνα του Δήμου Μαλεβιζίου.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου, Μενέλαος Μποκέας, ευχαριστεί θερμά το Δήμαρχο Φαιστού Γρηγόρη Νικολιδάκη αναφέροντας: «Η αυτοδιοίκηση ενωμένη απλώνει ασπίδα προστασίας. Με κάθε τρόπο και μέσο βρίσκεται δίπλα στους ανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Η προσφορά του Δήμου Φαιστού πολύτιμη. Ευχαριστώ θερμά το συνάδελφο Δήμαρχο Φαιστού για την αποστολή τριών τόνων κηπευτικών στο Μαλεβίζι. Ευχαριστώ και τους παραγωγούς της Φαιστού για την προσφορά τους. Σε αυτές τις δύσκολες ώρες κάθε μικρή η μεγάλη δωρέα αποκτά ιδιαίτερη σημασία».

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ηράκλειο: Σωματείο Εργαζομένων Επισιτισμού-Τουρισμού – Συμμετέχει στην...

Απεργιακός ξεσηκωμός την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου, για τη μαύρη...

Έτος-ρεκόρ για το Ανάκτορο της Κνωσού –...

Χρονιά ρεκόρ ήταν το 2024 για το Ανάκτορο της...

Ηράκλειο: Σωματείο Εργαζομένων Επισιτισμού-Τουρισμού – Συμμετέχει στην...

Απεργιακός ξεσηκωμός την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου, για τη μαύρη...

Έτος-ρεκόρ για το Ανάκτορο της Κνωσού –...

Χρονιά ρεκόρ ήταν το 2024 για το Ανάκτορο της...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Πάπας Φραγκίσκος: Σε κρίσιμη κατάσταση ο Ποντίφικας

Ο Πάπας Φραγκίσκος υπέστη αναπνευστική κρίση και η κατάσταση...

Με την πλάτη στον τοίχο η κυβέρνηση εν όψει συλλαλητηρίων για τα Τέμπη

Η κυβέρνηση κεντρικά έχει αποφασίσει να κρατήσει... χαμηλούς τόνους...