O σεφ Παύλος Κυριάκης, με Χρυσό Σκούφο και Michelin στο παλμαρέ του, αναλαμβάνει ως Executive Chef στο εστιατόριο Elaia του Kapsaliana Village Hotel.
Ο Παύλος Κυριάκης, ένας σεφ που κατακτά κορυφαίες θέσεις στις λίστες με τους πιο επιδραστικούς σεφ στην Ελλάδα και έχοντας ολοκληρώσει τη συνεργασία του με το The Zillers, που πήρε αστέρι Michelin, πλέον κατηφορίζει νότια, προς Κρήτη μεριά. Εκεί, ένα χωριό – κουκίδα στον χάρτη, που υποδέχεται κάθε χρόνο ταξιδιώτες και επισκέπτες από όλο τον κόσμο, υποδέχεται και τον Παύλο Κυριάκη στο Kapsaliana Village Hotel, στα Καψαλιανά του Ρεθύμνου.https://www.naftemporiki.gr/