Ο Άδωνις Γεωργιάδης προτείνει να αρχίσουμε να κλείνουμε γάμους και δεξιώσεις για τον Μάιο

Ημερομηνία:

Την εκτίμηση ότι τον τρίτο μήνα της άνοιξης θα μπορέσουν να επαναλειτουργήσουν οι επιχειρήσεις διοργάνωσης κοινωνικών εκδηλώσεων, όπως τα κτήματα και οι εταιρείες catering εξέφρασε από το βήμα της Βουλής ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, ενώ δεσμεύθηκε και για μέτρα στήριξης της εστίασης που έχει καταρρεύσει λόγω της πανδημίας του νέου κορονοϊού και των απανωτών lockdown.

«Αν και πρόκειται για προσωπική άποψη, νομίζω ότι από τις αρχές Μαΐου θα μπορέσουμε να ανοίξουμε αυτές τις επιχειρήσεις», ανέφερε ο Άδωνις Γεωργιάδης, επισημαίνοντας ότι είναι σημαντικό να το γνωρίζουν οι ενδιαφερόμενοι, ώστε έγκαιρα να κάνουν τον προγραμματισμό τους και να μη τρέχουν την τελευταία στιγμή να κλείσουν ραντεβού και μέρα.

Απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή της Ν.Δ. Βασίλη Οικονόμου για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον τομέα της εστίασης, ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε ότι είναι σε επαφή με τον πρόεδρο της ΓΣΕΒΕΕ Γιώργο Καββαθά, προκειμένου από κοινού να σχεδιάσουν ένα καινούργιο πρόγραμμα ΕΣΠΑ που θα επικεντρώνεται αποκλειστικά στον συγκεκριμένο κλάδο.

«Είμαστε ήδη σε επικοινωνία με την ΓΣΕΒΕΕ και σχεδιάζουμε νέο πρόγραμμα ΕΣΠΑ, εστιασμένο μόνο στην εστίαση για να στηρίξουμε τον κλάδο περαιτέρω ενόψει του ανοίγματος», είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Eurostat: Πρώτη σε ανασφάλεια και βία σε...

Αυξημένη εγκληματικότητα και βανδαλισμοί στις ελληνικές γειτονιές – Πώς...

Η συγκινητική στιγμή του Μανόλη Κονταρού με...

Μία ώρα πριν την προγραμματισμένη έναρξη της εξοδίου ακολουθίας...

Eurostat: Πρώτη σε ανασφάλεια και βία σε...

Αυξημένη εγκληματικότητα και βανδαλισμοί στις ελληνικές γειτονιές – Πώς...

Η συγκινητική στιγμή του Μανόλη Κονταρού με...

Μία ώρα πριν την προγραμματισμένη έναρξη της εξοδίου ακολουθίας...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Παθαίνουν τα ζώα ψυχικές και νοητικές αναπηρίες; Μια νευροεπιστήμονας απαντά

Από τους πιγκουίνους μέχρι τα σκυλιά και τους χιμπατζήδες,...

Βασίλης Καλογήρου: Τα 24 ερωτήματα της οικογένειας και η πρόταση για ανακριτικές ενέργειες

Σύμφωνα με ανακοίνωση του δικηγόρου της οικογένειας του Βασίλη...

Κάλεσμα απο την Ένωση Γονέων Μαθητών Δήμου Ρεθύμνου στη συναυλία διαμαρτυρίας για τα Τέμπη

Η Ένωση Γονέων Μαθητών Δ. Ρεθύμνου συμμετέχει στη συναυλία...