Μάλιστα, το ένα σουβλάκι (πίτα με γύρο) στοίχιζε περίπου 20 ευρώ. «Η εταιρεία έχει έδρα τη Ζυρίχη. Πηγαίνουμε παντού, όπου υπάρχει φεστιβάλ, όπου υπάρχει event, γενικότερα στα πάντα. Είμαστε σε όλη τη χώρα, έχουμε τέσσερα εστιατόρια και 4-5 καντίνες», ανέφερε ο υπάλληλος της καντίνας στον ΣΚΑΪ, προσθέτοντας:
«Στο Νταβός είμαστε για μία βδομάδα. Εδώ, παλεύουμε, ταΐζουμε τον κόσμο και τούς γεμίζουμε την κοιλιά! Έλληνες και ξένοι τιμούν πολύ τον γύρο μας., Κυρίως είναι Αμερικάνοι, Άγγλοι, Ινδοί, από όλο τον κόσμο».
«Έχουμε, γύρο χοιρινό, γύρο κοτόπουλο, έχουμε χαλούμι και γύρο vegan», ανέφερε επίσης ο υπάλληλος της καντίνας.
«Είναι σαν γύρος, σαν κρέας, αλλά είναι με μπιζέλι και με φάβα», συμπλήρωσε. Αναφορικά με τις τιμές, ο υπάλληλος τονίζει ότι οι τιμές στο Νταβός είναι λίγο… «ιδιαίτερες». Η πίτα κοστίζει 19 φράγκα και το κουτί, το «box», όπως το αποκαλούν, 23 φράγκα.
Βέβαια, με 4.000 φράγκα κατώτατο μισθό εκεί, μάλλον δεν το λες ακριβό το σουβλάκι.