Νέο παραλήρημα Ερντογάν: Θα σας κάνουμε ότι κάναμε στους προγόνους σας πριν 100 χρόνια

Ημερομηνία:

Μιλώντας σε οπαδούς του ο Ερντογάν εξαπέλυσε νέα επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη
Νέα επίθεση στην Ελλάδα αλλά και προσωπικά στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπέλυσε σήμερα ο τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν από εκδήλωση για τη νεολαία στο Βαν.

Ξεκινώντας από την άσκηση EFES2022 την οποία παρακολούθησε με τον ακροδεξιό κυβερνητικό του εταίρο, Ντεβλέτ Μπαχτσελί, ο Ερντογάν διεμήνυσε ότι από εκεί στάλθηκαν συγκεκριμένα μηνύματα, με συγκεκρικένο αποδέκτη. «Ξέρετε πού και φαίνεται ότι το κατάλαβαν» ανέφερε χαρακτηριστικά ο τούρκος πρόεδρος.

Δυναμιτίζοντας ακόμα περισσότερο το κλίμα ο τούρκος πρόεδρος προειδοποίησε μεταξύ άλλων τους Έλληνες να προσέξουν μην πάθουν όσα οι παππούδες τους.

Διεμήνυσε δε ότι «η μαγκιά αυτού του λαού» δεν χάφτει τέτοιες συμπεριφορές, για να προσθέσει αναφερόμενος στον πρωθυπουργό ότι «όταν πριν 100 χρόνια οι πρόγονοι σου πήγαν να κάνουν τέτοια, ξέρεις τι έπαθαν, μην πάθετε το ίδιο».

«Θα είναι βαρύ το τίμημα» συνέχισε τις απειλές ο Ερντογάν.

Ο τούρκος πρόεδρος αναφερόμενος στον Κυριάκο Μητσοτάκη δεν παρέλειψε να μιλήσει για μία ακόμα φορά στο ταξίδι του πρωθυπουργού και στις ΗΠΑ. «Εγώ σε φιλοξένησα, σε κέρασα φαγητό, συμφωνήσαμε να μιλάμε χωρίς τρίτους αλλά μετά από λίγες μέρες πήγες στις ΗΠΑ και μίλησες εναντίον μας. Ενάντια στα F-16. Αυτά δεν τα χάφτουμε Μητσοτάκη» είπε χαρακτηριστικά.

Μιλώντας για τις αμερικανικές βάσεις επανέλαβε ότι στήθηκαν 5+4 βάσεις στην Ελλάδα, και μας λένε ότι είναι εναντίον των Ρώσων για να προσθέσει ότι αυτά δεν τα πιστεύει η Τουρκία. «Τα λόγια σου είναι γεμάτα ψέματα» υποστήριξε ο τούρκος πρόεδρος, απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό, για να συνεχίσει με επίθεση και στη Δύση, υποστηρίζοντας ότι δεν μπορεί να είναι αξιόπιστη.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Βουλή: Με άδεια έδρανα η ορκωμοσία Τασούλα...

Ποια κόμματα επέλεξαν την αποχή από τη Βουλή κατά...

Αμετανόητος ο Παπαδόπουλος μετά τους βανδαλισμούς –...

«Να μου τα στερήσουν όλα, δεν με νοιάζει. Εγώ...

Βουλή: Με άδεια έδρανα η ορκωμοσία Τασούλα...

Ποια κόμματα επέλεξαν την αποχή από τη Βουλή κατά...

Αμετανόητος ο Παπαδόπουλος μετά τους βανδαλισμούς –...

«Να μου τα στερήσουν όλα, δεν με νοιάζει. Εγώ...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Η Ευαγγελία Φανουράκη νέα Διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Λασιθίου

Η Ευαγγελία Ι. Φανουράκη, Υγιεινολόγος MPh, ανακοινώνει με σεμνότητα...

Δήλωση της Αντιδημάρχου Άννας Ελευθεριάδου-Γκίκα σχετικά με τους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς

ΔΗΜΟΣ ΡΕΘΥΜΝΗΣ Δδημος Ρεθύμνης Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής του...