Μόνιμοι διορισμοί 11.700 εκπαιδευτικών: Από σήμερα έως την Παρασκευή οι αιτήσεις

Ημερομηνία:

Πρόσκληση για μόνιμο διορισμό σε κενές οργανικές θέσεις σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης εξέδωσε το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Από σήμερα, Δευτέρα 26 Ιουλίου, έως και την Παρασκευή 30 Ιουλίου 2021, καλούνται να υποβάλουν αίτηση-δήλωση προτιμήσεων περιοχών/μουσικών σχολείων για μόνιμο διορισμό οι εγγεγραμμένοι στους:

(α) τελικούς πίνακες κατάταξης με σειρά προτεραιότητας υποψήφιων εκπαιδευτικών κλάδων/ειδικοτήτων ΠΕ60, ΠΕ70 και ΠΕ79.01, και

(β) τελικούς πίνακες κατάταξης με σειρά προτεραιότητας υποψήφιων εκπαιδευτικών κλάδων ειδικοτήτων ΠΕ01, ΠΕ02, ΠΕ03, ΠΕ04.01, ΠΕ04.02, ΠΕ04.04, ΠΕ04.05, ΠΕ05, ΠΕ06, ΠΕ08, ΠΕ33 και ΠΕ78.

Οι αιτήσεις – δηλώσεις περιοχών προτίμησης/μουσικών σχολείων υποβάλλονται ηλεκτρονικά μέσω του Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος Διαχείρισης Προσωπικού Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Ο.Π.ΣΥ.Δ.) (https://opsyd.sch.gr).

Η Υπουργός Νίκη Κεραμέως δήλωσε: «Καλούμε τους εκπαιδευτικούς μας να υποβάλουν τις αιτήσεις τους για μόνιμο διορισμό, ενισχύοντας το σημαντικότερο κεφάλαιο της παιδείας μας, το ανθρώπινο δυναμικό της. Από το Σεπτέμβριο, τα σχολεία μας της γενικής εκπαίδευσης θα έχουν άλλους 11.700 μόνιμους εκπαιδευτικούς, σε συνέχεια των 4.500 μόνιμων διορισμών που έγιναν στα ειδικά σχολεία μας πέρυσι. Πάγιες ανάγκες σε εκπαιδευτικό προσωπικό, που ως τώρα καλύπτονταν με αναπληρωτές, πλέον θα καλυφθούν από μόνιμους εκπαιδευτικούς, οι οποίοι θα πράξη το νέο, αναβαθμισμένο σχολείο. Με διορισμούς, επιμορφώσεις, βελτιωτική αξιολόγηση, επενδύουμε στους εκπαιδευτικούς μας, απελευθερώνουμε τη δημιουργικότητά τους, ενισχύουμε την εκπαίδευση της χώρας μας.»

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 103 εκατομμύρια ευρώ...

Μεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει κάθε μέρα το...

ΓΣΕΕ:Η γυναίκα και η μάχη είναι έννοιες...

8 ΜΑΡΤΗ 2025 ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ Η...

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 103 εκατομμύρια ευρώ...

Μεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει κάθε μέρα το...

ΓΣΕΕ:Η γυναίκα και η μάχη είναι έννοιες...

8 ΜΑΡΤΗ 2025 ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ Η...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Δήμος Ρεθύμνης:Ολοκλήρωση Εκπαιδευτικού Προγράμματος Διεύθυνσης Περιβάλλοντος

Ακόμα μία δράση ευαισθητοποίησης και προβληματισμού των μαθητών στα...

Χανιά:Συλλαλητήριο για τα Τέμπη από τη Συντονιστική Επιτροπή Μαθητών

ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙ Ο ΘΥΜΟΣ -ΔΕΝ ΣΒΗΝΕΙ Η ΟΡΓΗ-ΔΥΝΑΜΗ ΘΑ...

Συνάντηση Δημάρχου Γαύδου με τον Περιφερειάρχη Κρήτης

Η Δήμαρχος Γαύδου Λίλιαν Στεφανάκη επισκέφθηκε σήμερα τον Περιφερειάρχη...