Λαϊκή Συσπείρωση Πλατανιά: Οι μεγάλες και επικοινωνιακές δηλώσεις περί οράματος αποτελούν λόγια παχιά

Ημερομηνία:

Η Λαϊκή Συσπείρωση Πλατανιά κατά την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την Τετάρτη 29-1 ,αντιτάχθηκε για ακόμα μια χρονιά στην εκχώρηση της καθαριότητας σε εργολάβο-ιδιώτη.

Η δημοτική αρχή του κ. Μαλανδράκη επιλέγει για 10η χρονιά να δηλώσει «αδυναμία» στην εκτέλεση των υπηρεσιών καθαριότητας και να καταφύγει στην επιλογή ιδιώτη εργολάβου.

Από την πλευρά μας, οι εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης καταψηφίσαμε την συγκεκριμένη επιλογή  :

Γιατί θα έπρεπε να ξέρει ο κ.Μαλανδρακης ότι με την εκχώρηση σε ιδιώτη – εργολάβο της καθαριότητας αυξάνετε το κόστος της ( κάθε χρόνο ξεπερνά τις 500.000 ευρώ η εργολαβία ) αλλά και το επίπεδο υπηρεσιών είναι χαμηλό, την στιγμή μάλιστα που κάθε χρόνο εισπράττονται πάνω απο 2.5 εκ. ευρώ από τους δημότες ώς ανταποδοτικά τέλη για τέτοιου είδους υπηρεσίες.

Γιατί εδω και 10 χρόνια θα έπρεπε να έχει δοθεί  λύση στην πρόσληψη μόνιμου  προσωπικού και στην ενίσχυση της υπηρεσίας καθαριότητας έτσι ώστε να καλυφθούν οι πάγιες και διαρκείς ανάγκες στελέχωσης της ,έτσι το κόστος θα ήταν μικρότερο και οι παροχή υπηρεσιών θα ήταν καλύτερες.

Γιατί υπάρχει η γενική κατεύθυνση στην οποία έχει αποδεχθει  και η δημοτική αρχή Πλατανιά να περάσουν συνολικά μια σειρά από υπηρεσίες σε ιδιώτες.

Γιατί υπάρχουν εργασιακές συνθήκες ζούγκλας για τους εργαζόμενους σε εργολάβους.

Οι μεγάλες και επικοινωνιακές δηλώσεις περί οράματος, για ακόμα μια φορά φάνηκε ότι αποτελούν λόγια παχιά καθώς και σε αυτό το θέμα η δημοτική αρχή είναι πλήρως ευθυγραμμισμένη με την εφαρμοζόμενη πολική την οποία υπηρετεί και η οποία απέχει πολύ από τις μεγάλες και διευρυμένες ανάγκες των κατοίκων της περιοχής του Δήμου Πλατανιά .

 

Για την Λαϊκή Συσπείρωση Πλατανιά

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι :

Ανθούσης Δημήτριος

 Κουμάκη Αλεξία

 Μαριανάκης Στυλιανός

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Χανιά : Δήλωση Αλέξανδρου Μαρκογιαννάκη για...

Με ιδιαίτερη θλίψη και συγκίνηση πληροφορήθηκα την απώλεια του...

Πένθος στα Χανιά και στην Εκκλησία της...

Βαθιά θλίψη στην κοινωνία των Χανίων στο άκουσμα της...

Χανιά : Δήλωση Αλέξανδρου Μαρκογιαννάκη για...

Με ιδιαίτερη θλίψη και συγκίνηση πληροφορήθηκα την απώλεια του...

Πένθος στα Χανιά και στην Εκκλησία της...

Βαθιά θλίψη στην κοινωνία των Χανίων στο άκουσμα της...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Το Politikakritis.gr συμμετέχει στην 24ωρη απεργία των ΜΜΕ για τις Συλλογικές Συμβάσεις

Στο πλευρό των συντακτών και των εργαζομένων στα Μέσα...

Πανεργατική απεργία: Πανελλαδικός ξεσηκωμός την Τετάρτη – Την Τρίτη απεργούν τα ΜΜΕ

Δημόσιοι και ιδιωτικοί υπάλληλοι θα συμμετάσχουν στην πανεργατική απεργία...