Κρήτη: Συλλήψεις για όπλα και ναρκωτικά σε πόλεις της Κρήτης

Ημερομηνία:

Συνελήφθη, ημεδαπός για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων, στο Ηράκλειο

Βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πιστόλι με το γεμιστήρα του και φυσίγγια

Συνελήφθη, χθες (24.01.2021) το πρωί σε περιοχή του Δήμου Μαλεβιζίου, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ) του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ηρακλείου, ημεδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και ειδικών δράσεων, που εκπονεί η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης για την καταπολέμηση της παράνομης οπλοκατοχής, χθες (24.01.2021), το πρωί από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο οδηγούμενο από τον ημεδαπό, κατά τη διάρκεια του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πιστόλι με τη γεμιστήρα του και φυσίγγια.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Μαλεβιζίου.

Συνελήφθη, ημεδαπός για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Ναρκωτικών ουσιών

Συνελήφθη, χθες (24.01.2021) το απόγευμα σε περιοχή του Δήμου Αγίου Βασιλείου, από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνου, ημεδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, χθες (24.01.2021), το απόγευμα από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας πραγματοποιήθηκε έλεγχος στον ημεδαπό ο οποίος επέβαινε σε Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο, κατά τη διάρκεια του οποίου βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν δώδεκα (12) γραμμάρια κάνναβης.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνης.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Συνελήφθη ημεδαπός για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων
Συνελήφθη, χθες (24.01.2021) το απόγευμα σε περιοχή του Δήμου Μινώα Πεδιάδος από Αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου, κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, χθες (24.01.2021) το απόγευμα, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ο ημεδαπός όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πενήντα ένα (51) φυσίγγια.

Η προανάκριση διενεργείται από τον Αστυνομικό Σταθμό Καστελλίου.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Δημιουργείται εθνικό δίκτυο μονοπατιών και διαδρομών πεζοπορίας...

Χρηματοδοτούνται με 41,22 εκατ. ευρώ 107 νέες προτάσεις. Η δημιουργία...

Τέλος χρόνου με την κτηματογράφηση- Η διαδικασία...

Εάν δεν δηλωθούν τα ακίνητα, τότε καταλήγουν στο ελληνικό...

Δημιουργείται εθνικό δίκτυο μονοπατιών και διαδρομών πεζοπορίας...

Χρηματοδοτούνται με 41,22 εκατ. ευρώ 107 νέες προτάσεις. Η δημιουργία...

Τέλος χρόνου με την κτηματογράφηση- Η διαδικασία...

Εάν δεν δηλωθούν τα ακίνητα, τότε καταλήγουν στο ελληνικό...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Δημιουργείται εθνικό δίκτυο μονοπατιών και διαδρομών πεζοπορίας – Η πρόταση για την Κρήτη

Χρηματοδοτούνται με 41,22 εκατ. ευρώ 107 νέες προτάσεις. Η δημιουργία...

Τέλος χρόνου με την κτηματογράφηση- Η διαδικασία για να μη χάσετε τα ακίνητα σας

Εάν δεν δηλωθούν τα ακίνητα, τότε καταλήγουν στο ελληνικό...

Εκλογές στη Γερμανία: Ποιος είναι ο Φρίντριχ Μερτς και ποια είναι η ατζέντα του

Ο Φρίντριχ Μερτς χωρίς προηγούμενη κυβερνητική εμπειρία, καλείται να...