Κρήτη: Σήμερα στην ανακρίτρια ο 33χρονος στα Ανώγεια που κατηγορείται για βιασμό

Ημερομηνία:

Τι φέρεται να κατέθεσε η 32χρονη για το εφιαλτικό βράδυ που έζησε
Ενώπιον της ανακρίτριας Ρεθύμνου αναμένεται να βρεθεί σήμερα ο 33χρονος από τα Ανώγεια που κατηγορείται για τον βιασμό μιας 32χρονης γυναίκας από την Αθήνα, η οποία την Κυριακή βρέθηκε στην περιοχή για να διασκεδάσει σε μια μουσική εκδήλωση.

Ο φερόμενος ως δράστης του βιασμού οδηγήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στον Εισαγγελέα Ρεθύμνου και φέρεται να παραδέχτηκε την ερωτική συνεύρεση του με την 32χρονη, τονίζοντας ωστόσο, πως αυτό έγινε με την συναίνεση της γυναίκας, στο βαθμό που του επέτρεψε.

Η Εισαγγελέας εξετάζοντας τα δεδομένα, δηλαδή ότι ο 33χρονος ήταν αυτός που τη μετέφερε στο Κέντρο Υγείας, ότι παραδέχθηκε πως συνευρέθηκε ερωτικά μαζί της προβάλλοντας τον ισχυρισμό ότι έγινε με την δική της θέληση και ότι η ιατροδικαστική εξέταση έχει δείξει αμυχές, εκδορές, μώλωπες αλλά και ρήξεις που συνηγορούν υπέρ της κακοποίησης της 32χρονης, αποφάσισε να του ασκήσει ποινική δίωξη για βιασμό. Ο 33χρονος έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα το πρωί.

Τι φέρεται να κατέθεσε η 32χρονη για το εφιαλτικό βράδυ που έζησε
Όλα ξεκίνησαν την Κυριακή το απόγευμα όταν η 32χρονη με τον σύντροφό της και την παρέα τους επισκέφτηκαν το χωριό στα Ανώγεια προκειμένου να παρακολουθήσουν μια μουσική εκδήλωση.

Η 32χρονη γυναίκα από την Αθήνα και η παρέα της πήγαν σε μια ταβέρνα όπου άρχισαν να διασκεδάζουν και να πίνουν. Η κατάσταση στην ταβέρνα άρχισε να ξεφεύγει με την 32χρονη να αρχίζει να ζαλίζεται από τη μέθη ζητώντας να επισκεφτεί το νοσοκομείο.

Αξίζει να σημειωθεί πως τόσο ο σύντροφος της 32χρονης όσο και η παρέα της βρισκόντουσαν υπό την επήρεια αλκοόλ και δεν μπορούσαν να τη βοηθήσουν. Τότε, προθυμοποιήθηκε ο 33χρονος Ανωγειανός φερόμενος ως δράστης να πάει με το δικό του όχημα την 32χρονη κοπέλα στο Κέντρο Υγείας της περιοχής όπως και έγινε.

Η εξέταση από τους γιατρούς
Κατά τη διάρκεια της μεταφοράς της στο Κέντρο Υγείας, η 32χρονη κοπέλα, κατήγγειλε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο Ηρακλείου, το οποίο επισκέφτηκε αργότερα, ότι βιάστηκε από τον 33χρονο άντρα που τη βοήθησε.

Οι γιατροί του Κέντρου Υγείας όταν εξέτασαν την 32χρονη διαπίστωσαν αρχικά πως δεν φορούσε εσώρουχο και πως έφερε ίχνη σεξουαλικής πράξης, ίσως και βιασμού. Άμεσα ενημέρωσαν τις αστυνομικές Αρχές, ενώ έκριναν απαραίτητη τη μεταφορά της στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου έγινε και ιατροδικαστική εξέταση.

Η 32χρονη έπειτα από τον εφιάλτη που έζησε, δεν θέλησε να μεταβεί στο Ρέθυμνο για συμπληρωματική κατάθεση στην υποδιεύθυνση Ασφαλείας, με συνέπεια να καταθέσει στις αστυνομικές αρχές του Ηρακλείου και η κατάθεση της να διαβιβαστεί υπηρεσιακά στο Ρέθυμνο.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Εξιχνιάσθηκαν δυο περιπτώσεις κλοπών στο Ρέθυμνο

Συνελήφθη ημεδαπός κατηγορούμενος για κλοπές και...

Το Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι σέβεται τη μνήμη των...

Με σεβασμό στην μνήμη των θυμάτων της τραγωδίας των...

Εξιχνιάσθηκαν δυο περιπτώσεις κλοπών στο Ρέθυμνο

Συνελήφθη ημεδαπός κατηγορούμενος για κλοπές και...

Το Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι σέβεται τη μνήμη των...

Με σεβασμό στην μνήμη των θυμάτων της τραγωδίας των...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Απεργία 28 Φεβρουαρίου: Ξεσηκωμός σε όλη τη χώρα – Κατεβάζουν ρολά τα πάντα

Απεργία: Στις 28 Φεβρουαρίου ως φόρος τιμής στη μνήμη...

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Ηρακλείου τη Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2025

Την Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου στις 18:00 θα συνεδριάσει στο...

Εξιχνιάσθηκαν δυο περιπτώσεις κλοπών στο Ρέθυμνο

Συνελήφθη ημεδαπός κατηγορούμενος για κλοπές και...