Κρήτη:Αύριο Παρασκευή 15 Οκτωβρίου το Επιστημονικό Συνέδριο της Περιφέρειας Κρήτης «Οι Επιπτώσεις της Πανδημίας COVID-19 στην Ελληνική Κοινωνία»

Ημερομηνία:

Η Περιφέρεια Κρήτης-Γενική Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας, με την υποστήριξη του Δήμου Ηρακλείου και σε συνεργασία με τους Κοινωνικούς και Επιστημονικούς Φορείς του νησιού, υλοποιούν το Επιστημονικό Συνέδριο «Οι Επιπτώσεις της Πανδημίας COVID-19 στην Ελληνική Κοινωνία». Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί αύριο Παρασκευή 15 Οκτωβρίου, με ώρα έναρξης 2:00μ.μ. και το Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2021, με ώρα έναρξης 9:00π.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Ηρακλείου, στην Αίθουσα «Ανδρέας και Μαρία Καλοκαιρινού», με υβριδικό τρόπο, με δυνατότητα φυσικής παρουσίας και δια ζώσης παρακολούθησης (μόνο για πλήρως εμβολιασμένους ή νοσήσαντες το τελευταίο εξάμηνο) και ταυτόχρονη διαδικτυακή αναμετάδοση (live streaming), μέσω του καναλιού YouTube της Περιφέρειας Κρήτης.

Η δομή του συνεδρίου διαρθρώνεται γύρω από τρεις άξονες που αφορούν στις επιπτώσεις της πανδημίας στην υγεία, την κοινωνία και την οικονομία, με τη συμμετοχή επιστημόνων, καθηγητών πανεπιστημίου, ερευνητών και επαγγελματιών υγείας που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή για τη διαχείριση περιστατικών COVID-19, την ενίσχυση της επιστημονικής γνώσης σχετικά με τον κορωνοϊό και την αποτελεσματική αντιμετώπιση των δραματικών ψυχοκοινωνικών κινδύνων και επιπτώσεών του στην ελληνική κοινωνία.

Όπως δήλωσε ο Περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης: «Τους τελευταίους μήνες, η πανδημία έχει αναπροσαρμόσει το σχεδιασμό όλων των φορέων. Μας επέβαλε να αλλάξουμε τον τρόπο σκέψης και δράσης. Να αντικαταστήσουμε τις παλιές ιδέες με νέες. Να αναπροσαρμόσουμε την οργάνωση και τη διοίκηση των υπηρεσιών μας. Πρωτίστως, να υιοθετήσουμε και να υλοποιήσουμε ένα νέο παραγωγικό και αναπτυξιακό μοντέλο. Η αναγκαιότητα αυτή, γίνεται αντιληπτή από όλους. Στην Περιφέρεια Κρήτης, πορευόμαστε με πυξίδα την αλληλεγγύη και την ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής και βεβαίως της Δημόσιας Υγείας. Με αυτό το δεδομένο το Επιστημονικό Συνέδριο που διοργανώνεται από την Περιφέρεια Κρήτης, με τίτλο: «Οι Επιπτώσεις της Πανδημίας COVID-19 στην Ελληνική Κοινωνία», θα συνεισφέρει καθοριστικά στο δημόσιο διάλογο για κρίσιμα ζητήματα που απασχολούν σήμερα την κοινωνία».

Για την εγγραφή στο Συνέδριο είναι απαραίτητη η συμπλήρωση της Ηλεκτρονικής Αίτησης Εγγραφής, μέσω του παρακάτω ηλεκτρονικού συνδέσμου:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeustPgmnb2RU6ZfVhUkfPhdSEviiYYcdprkhFkmMUZL0yA7A/viewform
Το ευρύ κοινό θα μπορεί να παρακολουθήσει την ημερίδα και διαδικτυακά, μέσω των κάτωθι ηλεκτρονικών συνδέσμων:
Παρασκευή, 15 Οκτωβρίου 2021: https://youtu.be/0TXpMUlxD-c
Σάββατο, 16 Οκτωβρίου 2021: https://youtu.be/RLNLJ3CavMI

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ηράκλειο:Πασχαλινές Δράσεις του ΚΗΦΗ Δήμου...

Η πρώτη διπλή διαγενεακή δράση για το έτος 2025...

Δήμος Ηρακλείου:Μικροί και μεγάλοι στη στοά «Νίκου...

Με μεγάλη συμμετοχή παιδιών και γονιών, πραγματοποιήθηκε η πασχαλινή...

Ηράκλειο:Πασχαλινές Δράσεις του ΚΗΦΗ Δήμου...

Η πρώτη διπλή διαγενεακή δράση για το έτος 2025...

Δήμος Ηρακλείου:Μικροί και μεγάλοι στη στοά «Νίκου...

Με μεγάλη συμμετοχή παιδιών και γονιών, πραγματοποιήθηκε η πασχαλινή...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Μήνυμα Περιφερειάρχη Κρήτης για το Πάσχα

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης σε μήνυμά του για...

Ευχές Δημάρχου Ρεθύμνης και Προέδρου Π.Ε.Δ. Κρήτης Γιώργη Μαρινάκη για το Πάσχα

«Αγαπητές Συμπολίτισσες και Συμπολίτες Η περίοδος του Πάσχα...

Ανακοίνωση περί της Μεταφοράς του Αγίου Φωτός στην Κρήτη

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΙΣ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ TΟΥ ΑΓΙΟΥ ΦΩΤΟΣ ΕΙΣ ΤΗΝ...